Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:05 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal Tunurile pe Mutu

ro

23 Apr, 2010 20:36 2346 Marime text

adrian-mutu-1.jpgAdrian Mutu e făcut praf în Libertatea de Angelo Niculescu, fostul selecţioner care a dus naţionala la Cupa Mondială din Mexic. Acesta spune că atacantul Fiorentinei şi-a bătut joc de talentul lui, preferând să stea mai mult în lumina reflectoarelor prin acte care n-au legătură că fotbalul.

"Adrian Mutu e lipsit de maturitate. Se spune despre el că e o vedetă. Nimic mai fals. Pur şi simplu Mutu a luat-o razna, fiind implicat în fel de fel de scandaluri, din cauza vieţii extrasportive tumultuoase pe care o duce! E caz tipic pentru unii jucători. Vrea să strălucească, să fie văzut de fani în culori vii două ore, cele din timpul meciului, însă uită că o zi ţine 24 de ore. În restul de 22 de ore nu se comportă ca un profesionist. E un exemplu negativ pentru tinerii fotbalişti",a spus Angelo Niculescu pentru cotidianul naţional.

Tehnicianul a devenit celebru după conflictul pe care l-a avut cu regretatul Dobrin chiar în Mexic, atunci când i-a refuzat celui mai bun jucător roman din istorie o întâlnire cu Pele deşi Dobrin calificase practice de unul singur naţionala la Mondial. Ca o coincidenţă, Adrian Mutu a fost unul dintre preferaţii "Gâscanului" în perioada când juca la FC Argeş iar pe bancă se afla Dobrin.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • sorin 25 Apr, 2010 19:21 dinozaurul asta ar trebui sa taca pe vecie atunci cand este vb despre fotbalisti pitesteni