Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:40 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal Spania/Sepsi revine la Benfica

ro

04 Jan, 2010 19:41 1766 Marime text

sepsi.jpgClubul Racing Santander a anunţat astăzi, că românul Laszlo Sepsi va reveni la Benfica Lisabona încă din această iarnă, deşi împrumutul său ar fi expirat la 30 iunie.

Laszlo Sepsi este jucătorul formaţiei portugheze Benfica Lisabona, iar la începutul acestui sezon a fost împrumutat pentru a doua oară pentru an la gruparea din Primera Division, Racing Santander. Potrivit site-ului oficial al spaniolil, românul nu a convins însă în acest tur de campionat, iar spaniolii au decis să rupă înţelegerea cu Benfica, astfel încât fundaşul va reveni în Portugalia.

Sepsi, 23 de ani, a evoluat şi sezonul trecut la Racing, tot sub formă de împrumut, iar la prelungirea înţelegerii dintre Benfica şi Racing, cei din urmă aveau şi prima opţiune de cumpărare. Spaniolii au decis să renunţe la român, pentru că acesta nu intră în planurile antrenorului Miguel Angel Portugal. Fundaşul stânga a avut câteva evoluţii cel puţin dezamăgitoare, totul culminând cu dezastrul din meciul contra celor de la FC Barcelona, când argentinianul Messi a făcut ce a vrut pe partea sa.

Sursa foto: www.realracingclub.es

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii