Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal (Serie A) Radu si Chivu criticati de presa

ro

03 May, 2010 12:57 1218 Marime text

radu_03_05.jpgPresa italiană i-a acordat note satisfăcătoare fundaşului român Cristian Chivu în jocul câştigat, duminică, de formaţia sa, Internazionale Milano, scor 2-0, în deplasare, cu echipa Lazio Roma, la care apărătorul Ştefan Radu a jucat slab, informează Mediafax.

"Chivu - 6,5: a avut o prestaţie bună în prima repriză, însă apoi a fost mai lent. Ştefan Radu - 6: a avut câteva intervenţii bune în defensivă", scrie agenţia Datasport, cea mai indulgentă cu fundaşul echipei din capitală.

Newnotizie.it menţionează că fundaşul Chivu nu s-a remarcat în mod special, dar, în ceea ce priveşte prestaţia lui Radu, nu este nimic bun de consemnat. "Chivu - 6: Inter a jucat în special pe partea sa dreaptă. Chivu nu s-a remarcat prin iniţiative speciale. Radu - 5.5: nu a făcut cea mai bună partidă a sa. În prima repriză, Inter a atacat mult pe partea sa, iar Radu a reuşit să rezolve situaţiile numai cu ajutorul lui Kolarov".

Blitzquotidiano.it a caracterizat mai succint prestaţiile jucătorilor, considerând destul de mare diferenţa dintre cei doi fundaşi români în duelul direct de la Roma. "Chivu - 6: fundaşul român a făcut un joc bun. Radu - 5: a fost depăşit sistematic de Samuel Eto'o.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii