Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:28 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal (Serie A) Presedintele lui Lazio a fost amenintat cu moartea

ro

04 May, 2010 17:49 1224 Marime text

lotito.jpgPreşedintele clubului Lazio, Claudio Lotito, a primit ameninţări cu moartea după meciul pierdut de formaţia sa, scor 0-2, în faţa echipei Internazionale Milano, partidă care a suscitat polemică în Italia, jucătorii laziali fiind acuzaţi că au permis rivalilor să învingă, informeazămarca.com, citat de Mediafax.

"Mereu am insistat că în sport nu trebuie abordată violenţa fizică sau verbală şi nu trebuie ofensată demnitatea adversarului. Înschimb, am asistat la manifestaţii care au rănit fanii noştri şi au generat un climat de instigare la violenţă", a declarat Lotito.

Reacţiile contra evoluţiei jucătorilor de la Lazio au ajuns şi în plan politic, unde s-a vorbit de "ruşine", "spectacol deprimant" sau "reclamă împotriva sportului şi fair-play-ului". Doi senatori ai formaţiunii Poporul Libertăţii (PDL), partidul lui Silvio Berlusconi, au anunţat că voi iniţia o procedură pentru a-l întreba pe premier dacă situaţia de la meciul Lazio - Inter afectează "corectitudinea campionatului".

Duminică, Inter s-a impus cu scorul de 2-0, păstrând primul loc cu două etape înainte de final şi aflându-se la două puncte în faţa formaţiei AS Roma. De-a lungul meciului, suporterii formaţiei Lazio au susţinutechipaInter deoarece un succes al lazialilor ar fi fost în defavoarea interiştilor dar în favoarea Romei, lucru de neacceptat pentru fani.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii