Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:09 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal/Serie A Milanul este de vanzare pentru 700 de milioane de euro

ro

06 Oct, 2009 21:42 1240 Marime text

milan-4.jpgStartul de sezon dezastruos şi problemele financiare pe care le are grupul media aflat în proprietatea sa, l-au forţat pe Silvio Berlusconi să scoată la mezat clubul milanez. Sau cel puţin aşa susţine Gazzetta dello Sport.

Conform ziariştilor italieni citaţi de siteul boomsport.ro, patronul lui AC Milan tratează cu Rezart Taci, iar o posibilă hotărâre a justiţiei italiene îl pune pe Berlusconi sub presiune şi transformă afacerea într-o formalitate.

Astfel, grupul media, Fininvest, deţinut de Silvio Berlusconi, are datorii de 750 milioane de euro, iar justiţia a hotărât ca grupul să treacă în proprietatea lui Carlo De Benedetti. Valoarea de piaţă a clubului milanez se situează undeva la 700 milioane de euro. Astfel, Berlusconi ar putea vinde clubul pentru a-şi salva compania Fininvest, sau dacă nu, o parte din avere.

Albanezul Rezart Taci (38 ani), un personaj care se ocupă de afaceri cu petrol, a fost deja interesat să cumpere Bologna. Afacerea a rămas fără rezultat, iar Taci s-a reorientat către Milan, cu al cărui patron se află în relaţii foarte bune.

În această vară, AC Milan l-a vândut pe Kaka la Real Madrid pentru 67 milioane de euro, dar suma nu a ajutat clubul să scape de datoriile imense pe care le-a acumulat de-a lungul anilor. Presa italiană mai susţine şi că, din nefericire, cei doi copii ai lui Berlusconi nu împărtăşesc pasiunea tatălui pentru fotbal şi par decişi să nu mai investească în clubul milanez.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii