Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:03 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal (Serie A) Lobont, definitiv la Roma

ro

02 Jul, 2010 15:48 1489 Marime text
lobont.jpgPreşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, că gruparea AS Roma a făcut, joi, o ofertă pentru transferul defeinitiv al jucătorului Bogdan Lobonţ, care fusese împrumutat la formaţia italiană până la 30 iunie, informează Mediafax.

"Transferul lui Bogdan Lobonţ la AS Roma a intrat în linie dreaptă. El a fost împrumutat la AS Roma până pe 30 iunie, iar clubul italian a făcut ieri o ofertă concretă pentru un transfer definitiv. Dorinţa lui Lobonţ să-şi continue cariera la AS Roma a contat foarte mult!", a afirmat Badea.

Oficialul a adăugat că Dinamo negociază cu Hercules Alicante, formaţienou-promovată în Primera Division, cedarea fundaşului Cristian Pulhac sub formă de împrumut:"Interesul celor de la Hercules pentru Pulhac este real. Evoluţiile jucătorului nostru au fost monitorizate de clubul spaniol, care şi-a manifestat interesul de a-l achiziţiona. Deocamdată urmăm calea firească a negocierilor pentru un transfer temporar, cu opţiunea unui transfer definitiv, în condiţii avantajoase atât pentru clubul nostru, cât şi pentru jucător." La Hercules mai evoluează un fost jucător dinamovist, Ionel Dănciulescu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii