Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:31 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal (Serie A) Goian, pus la zid si... ridicat in slavi

ro

10 May, 2010 16:14 1053 Marime text

goian12.jpgPresa italiană a apreciat evoluţia lui Dorin Goian cu note cuprinse între 5 şi 6,5, unele site-uri considerând că românul a fost cel mai bun apărător de la Palermo în meciul cu Sampdoria, scor 1-1, în timp ce alte publicaţii au notat că a fost printre cei mai slabi, informează Mediafax.

Agenţia Datasporti-a acordat lui Goian nota 5,5, subliniind că românul a fost puţin "marcat" pentru că l-a avut în faţă pe Antonio Cassano. Site-ul italiainformazioni.coml-a notat pe Goian cu 5, apreciind că nu a reuşit să-l ţină pe Cassano şi a pierdut multe dueluri aeriene cu Pazzini. Tot nota 5 a primit-o Goian şi de laIl Giornale di Sicilia, care a scris că românul a fost incert şi confuz.

"Cassano a trecut de el de fiecare dată", a scris realsports.it, care i-a acordat lui Goian nota 5.

În schimb, cea mai mare notă a venit de lanewnotizie.it, 6,5: "A fost cel mai bun din apărare, a anulat mereu acţiunile lui Pazzini. Un gigant". Nota 6 a primit-o Goian şi de la agenţiaCalciomercato: "Minunat la baloanele înalte. Când a trebuit să dea drumul la joc, a scos în evidenţă carenţe tehnice".

Dorin Goian a fost integralist în meciul Palermo - Sampdoria, scor 1-1, din penultima etapă a campionatului Italiei. Sicilienii au ratat accesul în Liga Campionilor din cauza acestui rezultat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii