Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:06 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal (Premier League)/Sol Cambpell a revenit la Arsenal

ro

13 Jan, 2010 17:31 1568 Marime text

sol.jpgFundaşul Sol Campbell, în vârstă de 35 de ani, a jucat pentru Arsenal marţi seară în meciul echipei de rezerve împotriva lui West Ham, confirmând astfel zvonurile care îl dădeau revenirea sa pe Emiorates drept o certitudine.

Presa engleză scrie că jucătorul, acre a evoluat 45 de minute, l-a convins pe Arsene Wenger că merită să evolueze pentru prima echipă până la vară. Jucătorul a evoluat ultima dată pentru Arsenal în finala Ligii Campionilor din 2006, după care s-a transferat la Portsmouth iar în această iarnă a mai "cochetat" cu un transfer la Manchester United, echipă cu mari probleme în compartimentul defensiv.

"Mai sunt anumite detalii de stabilit, dar este fantasticcă am semnat o înţelegere valabilă până la finalul sezonului. Mi-a revenit vechiul entuziasm. Este o bucurie pentru mine că sunt din nou la Arsenal, am muncit din greu să ajung aici. Arsene Wenger m-a urmărit atent în ultimele două luni în care m-am antrenat la Arsenal. Cred că voi putea ajuta echipa, să contribui cât mai mult, am încredere în condiţia mea fizică", a spus Campbell pentru Sky Sports.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii