Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:59 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal/Premier League Portsmouth e in pragul falimentului

ro

01 Oct, 2009 22:06 1379 Marime text

portsmouth_fc.jpgPetrodolarii investiţi în echipele din Insulă par să se fi terminat. Primele probleme financiare au apărut la Portsmouth, echipă care a anunţat astăzi că nu îşi mai poate plăti angajaţii dacă proprietarul, Sulaiman al-Fahim, nu găseşte urgent 50 de milioane de lire sterline.

Conform ediţiei on-line a cotidianului englez The Guardian, directorul executiv al lui Portsmouth, Peter Storrie, a afirmat că formaţia engleză nu mai dispune în prezent de bani pentru a achita salariile fotbaliştilor, dar speră că situaţia se va remedia în scurt timp.

"Banii proveniţi din transferurile de jucători şi cei din drepturile TV, aproape 35 de milioane de lire sterline, au plecat direct spre bancă, pentru a achita datoria. Nu au mai rămas bani. Tot ceea ce cheltuim lunar acum sunt bani de la Al-Fahim. El a promis o refinanţare, ne-a arătat toate documentele, dar nu ştiu cum pot ajunge în câteva săptămâni cele 50 de milioane de lire promise", a spus Storrie pentru sursa citată.

El a dat totuşi asigurări în privinţa viitorului formaţiei care acum este incert susţinând că are încredere în potenţa financiară a proprietarului arab. "Am fost foarte aproape de insolvenţă de mai multe ori. Nu vreau să-i îngrijorez pe suporteri şi sunt optimist că acest club va supravieţui", a spus Storrie.

De asemenea, clubul a dat publicităţii şi un comunicat oficial referitor la problemele legate de situaţia financiară. "Clubul este în prezent refinanţat de proprietarul Sulaiman Al-Fahim. A existat o întârziere în transferul banilor, dar avocaţii au confirmat că jucătorii vor fi plătiţi în cel mult 48 de ore. Fotbaliştii au fost anunţaţi de această situaţie"

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii