Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:45 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal (Liga II) Renunta Sageata Stejaru?

ro

05 Jul, 2010 21:22 2386 Marime text
soccer_ball.jpgSite-ul www.caon.ro a lansat astăzi o informaţie extreme de surprinzătoare. Potrivit sursei citate, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş Severin, Sorin Frunzăverde, primarul Reşiţei, Mihai Stepanescu, şi reprezentanţii echipei Săgeata Stejaru au perfectat acordul de colaborare dintre FC Municipal Școlar și Săgeata Stejaru, echipă care evoluează în Liga a doua de fotbal.

Reprezantanţii site-ului susţin că este vorba de o colaborare sportivă în care se vine cu un nucleu de fotbalişti de la Săgeata Stejaru, Cristian Bobar rămâne în continuare preşedinte de club şi, potrivit declaraţiilor preşedintelui Consiliului Judeţean, Sorin Frunzăverde, în curând se va lua o decizie şi în privinţa antrenorului.

Preşedintele clubului tulcean a dezminţit informaţiile apărute în presa din Caraş Severin, informaţi preluate şi de presa centrală şi susţine că nici nu se pune problema unui schimb de locuri cu reşiţenii. „Marţi este aşteptat la Stejaru domnul Aurel Şunda pentru a se stabili dacă va continua cu noi. Joi este programată reuniunea lotului şi vom continua în Liga II", a explicat Mihai Terzi, patronul tulcenilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii