Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:01 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal/Liga Europa Dumitru Dumitriu a fost „reactivat" de Steaua

ro

28 Sep, 2009 21:32 2510 Marime text

dumitru-dumitriu.jpgConform siteului sport.ro, fostul antrenor al Stelei, Dumitru Dumitriu, a fost solicitat de Mihai Stoichiţă pentru a observa meciurile adversarelor din Liga Europa, dar şi să monitorizeze evoluţiile anumitor jucători care pot fi transferaţi la gruparea din Ghencea, lucru pe care acesta l-a acceptat.

Actualul tehnician al grupării din Ghencea, Mihai Stoichiţă, a colaborat cuDumitru Dumitriu la Steaua între 1994 şi 1997, atunci când i-a fost secund. Stoichiţăa devenit antrenor principal al Stelei în momentul în care Dumitriu a plecat de la echipă.

"M-a contactat Stoichiţă şi m-a rugat să observ meciul luiTwente cu Venlo, am acceptat, dar după ce am primit şi acceptul conducerii. Acum, urmează să-i comunic lui Stoichiţă ce am observat la acel meci. De acum înainte voi merge să văd şi meciurile lui Fenerbahce. De asemenea, voi observa şi evoluţiile anumitor jucători care pot fi transferaţi la Steaua. Cu toate că fac aceste activităţi, vreau să se ştie că deocamdată nu am nicio funcţie oficială în staff-ul Stelei. Dacă mi se va propune însă asta, voi accepta fără rezerve, doar e vorba de Steaua", a spus Dumitru Dumitriu agenţiei newsin, citată de sport.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii