Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal (Liga 1) Lacatus crede in sansa Vasluiului

ro

16 Apr, 2010 16:57 1502 Marime text

lacatus_16_04.jpgAntrenorul Marius Lăcătuş a declarat că în cazul care, în următoarele meciuri din campionat, jucătorii de la FCVasluivor da dovadă de aceeaşi atitudine ca în partida cu FC Braşov, din semifinalele Cupei României, atunci formaţia vasluiană poate emite pretenţii la un loc pe podium în Liga I, informează Mediafax.

"Felicit jucătorii pentru atitudinea şi implicarea de care au dat dovadă pe toată durata jocului. Am spus-o şi înainte de meci că nu este important cum ne calificăm, ci doar să ajungem în finală. Victoria a venit şi după un joc bun, chiar dacă după 2-0 au apărut greşeli care au creat posibilitatea oaspeţilor să se apropie de poarta noastră şi ar fi putut întoarce soarta calificării. Sper ca această calificare să însemne o motivaţie în plus pentru jucători în etapele ce aumairămas din campionat. Dacă atitudinea va fi la fel, putem emite pretenţii pentru a termina pe podium în campionat. Mulţumim publicului pentru că a fost alături de echipă", a spus Lăcătuş în conferinţa de presă de după meci.

FC Vaslui s-a calificat în finala Cupei României, eliminând echipa FC Braşov, cu scorul general de 4-1, după victoria obţinută, joi, peterenpropriu, scor 4-0 (2-0), în manşa retur a semifinalelor. În tur, FC Braşov s-a impus, cu scorul de 1-0. Echipa moldoveană va întâlni în ultimul act al competiţiei, pe 26 mai, formaţia CFR Cluj, care a eliminat în semifinale pe Dinamo Bucureşti.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii