Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:22 02 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal/Inter - Siena 4-3, Alibec a fost rezerva

ro

10 Jan, 2010 03:56 1709 Marime text

inter.jpgDebutul oficial al lui Denis Alibec a fost amânat. Atacantul a rămas pe bancă la meciul contra Sienei, un adevărat thriller încheiat cu două goluri în prelungiri, ambele pentru gazde. Siena, cu Paul Codrea titular în centrul terenului, a deschis scorul după 18 minute prin Maccarone. Fostul atacant de la Middlesbrough a trimis o torpilă imparabilă de la 30 de metri şi a adus liniştea în tribunele stadionului San Siro. Gazdele au egalat după 6 minute prin Milito, argentinianul driblându-l uşor pe Cribari înainte de a-l învinge pe Curci. În minutul 36, Sneijder a făcut 2-1 după o lovitură liberă executată perfect însă bucuria gazdelor nu a durat decât un minut, suedezul Ekdal marcând imediat după o centrare a lui Reginaldo.

La pauză, Mourinho mută primul, şi îi scoate din teren pe Quaresma şi Stankovic, în locul lor intrând Samuel şi Arnautovic, oaspeţii schimbând la rândul lor portarul. În minutl 65, Maccarone a mai marcat o dată după o nouă eroare defensivă iar Mourinho s-a văzut nevoit să întărească ofensiva şi l-a introdus pe Stevanovic în locul lui Motta. Finalul a fost nebun. În ultimul minut, Sneijder a mai pus o minge în vinclu în urma unei loviuri libere, iar în minutul 3 de prelungiri, Samuel a marcat în urma unei faze create de Pandev pentru un succes meritat totuşi de milanezi.

De remarcat că jucătorii lui Inter i-au dedicat golurile căpitanului naţionalei României, Cristian Chivu, accidentat grav miercuri în timpul meciului contra lui Chievo. De asemenea pe site-ul www.inter.it, există o secţiune specială unde suporterii pot lăsa mesaje de încurajare pentru fotbalistul care se află acum pe un pat de spital.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii