Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:53 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal/Echipa Nationala 12 stranieri pentru Feroe si Serbia

ro

26 Sep, 2009 00:37 1388 Marime text

lucescu.jpgSelecţionerul echipei naţionale a României, Răzvan Lucescu, a anunţat astăzi că a convocat 12 stranieri pentru partidele cu Serbia şi Insulele Feroe din preliminariile CM din 2010. Cristian Săpunaru (FC Porto), Mirel Rădoi (Al Hilal), Cristian Chivu (Internazionale Milano), Dorin Goian (Palermo), Răzvan Raţ (Şahtior Doneţk), Mihai Neşu (FC Utrecht), Tiberiu Ghioane (Dinamo Kiev), Paul Codrea (Siena), Cirpian Marica (VfB Stuttgart) şi Adrian Mutu (Fiorentina), Maximilian Nicu (Hertha Berlin) şi Ionuţ Mazilu (Arsenal Kiev) au primit faxurile de convocare în cazul ultimilor doi o decizie finală urmând să fie luată pe 2 octombrie.

Lotul naţionalei se va reuni la data de 5 octombrie, la Centrul Sportiv de la Mogoşoaia, de la ora 13:00. El va fi completat cu jucători din campionatul intern care vor fi anunţaţi după finalul etapei a 9-a a Ligii I.

Partida cu Serbia se va disputa la data de 10 octombrie, de la ora 21:30, pe stadionul Steaua Roşie din Belgrad, în timp ce disputa cu Insulele Feroe esre programată pentru 14 octombrie, de la ora 21:0, pe stadionul Ceahlăul din Piatra Neamţ. Ambele partide vor conta pentru Grupa a 7-a din preliminariile pentru CM din Africa de Sud. Naţionala României a fost eliminată din cursa pentru calificare, meciurile contând doar pentru palmares.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii