Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:14 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal (CM) Si totusi... Europa

ro

03 Jul, 2010 23:09 1658 Marime text
lose.jpg

După Olanda, acre a învins ieri Brazilia, Germania a predat o lecţie de fotbal Argentinei. Elevii lui Joachim Low au marcat de patru ori în poarta nefericitului Romero, profitând de ziua execrabilă pe care au avut-o Messi şi fundaşii sud-americani.

Maradona a început cu o formulă ultra-ofensivă sperând să-şi surprindă omologul european însă după doar trei minute, aripa Thomas Muller a deviat o centrare venită din lovitură liberă şi l-a învins pe Romero. Argentina a acuzat şocul şi, fără a reuşă să câştige lupta de la mijloc, a sperat doar la o sclipire marca Messi sau Higuain. Aceasta n-a venit, iar după pauză, un meci considerat echilibrat s-a transformat într-un veritabil galop de sănătate. Klose şi Friedrich au dus diferenţa la 3-0 în minutul 75, iar atacantul de origine poloneză a închis tabela la 4-0 cu doar un minut înainte de final.

Germania s-a calificat en-fanfare în semifinale, acolo unde va juca cel mai probabil cu Spania. Astfel, pronosticurile specialiştilor care vedeau un meci Brazilia - Argentina în ultimul act s-au dovedit din nou eronate. Revoluţia sud-americană s-a transformat într-una europeană, doar un miracol putând să ducă trofeul înapoi pe continentul american.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii