Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:20 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal (CM) Eliminarea Brazilie "platita" cu patru morti

ro

03 Jul, 2010 22:02 1455 Marime text
haiti.jpg

Patru persoane şi-au pierdut viaţa, vineri, în Haiti, şi altele au fost rănite în orele următoare eliminării Braziliei de la Cupa Mondială, în urma înfrângerii, scor 1-2, din meciul cu Olanda, contând pentru sferturile de finală ale competiţiei, informează AFP, citat de Mediafax.

Doi tineri suporteri ai Braziliei s-au sinucis, aruncându-se în faţa maşinii, în timp ce o altă persoană a suferit un stop cardiac, potrivit martorilor citaţi de posturi de radio din Port-au-Prince. De asemenea, potrivit Radio Metropole, o a patra persoană a fost înjunghiată mortal în urma unor incidente izbucnite, în provincie, între susţinători haitieni ai echipelor Argentinei şi Braziliei. Poliţia locală a intervenit pentru a dispersa grupuri de tineri suporteri care au intrat în conflict într-un cartier din Port-au-Prince, unde ecrane uriaşe au fost instalate pentru a permite haitienilor să urmărească meciurile de la CM. Numeroşi fani ai Braziliei din Haiti s-au pregătit pentru sărbătoare, decorând cartierele în culorile echipei, iar decepţia a fost foartemare. De-a lungul CM, fiecare victorie a Braziliei a fost celebrată de tineri pe străzile capitalei haitiene, dansând şi povocând accidente într-un oraş încă afectat de seismul din 12 ianuarie.

Brazilia, cvintuplă campioană mondială, a fost eliminată, vineri, în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, după ce a fost învinsă, scor 2-1, de Olanda. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii