Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:06 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal (Cazul Mutu) „Cred ca este o pedeapsa mare" - Gica Popescu

ro

19 Apr, 2010 23:41 1354 Marime text

gica-popescu_19_04.jpgFostul internaţional Gică Popescu consideră că supendarea de nouă luni primită de atacantul Adrian Mutu de către tribunalul antidoping, după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină, este o pedeapsă aspră şi crede că apărătorii acestuia vor face recurs, informează Mediafax.

"Adrian va putea să înceapă să joace de la începutul campionatului italian. Nu este o situaţie tocmai plăcută pentru că toţi antrenorii vor să aibă jucătorii la dispoziţie şi Adrian este unul dintre ceimaivaloroşi fotbalişti ai Fiorentinei. Trebuie să-l antreneze cât mai bine şi să revină la nivelul de dinainte de a fi suspendat. Psihic cu siguranţă nu va avea probleme pentru că este un luptător. Fizic cu siguranţă nu e uşor să stai 9 luni fără să joci, dar ar trebui luate lucrurile aşa cum sunt. Adrian va trebui să muncească mai mult pentru a reveni la forma de dinaintea suspendării. Va trebui să încerce să treacă peste această perioadă şi să dovedească faptul că este un caracter puternic. Eu cred că este o pedeapsă mare şi cred că apărătorii săi vor reacţiona", a spus Popescu, la GSP TV.

Fostul internaţional crede că Mutu are puterea de a reveni la forma de dinainte de a fi suspendat.

"Nu poţi face nimic de capul tău atât timp cât eşti jucător profesionist. Din câte ştiu eu, Adrian nu s-a consultat cu nimeni din fotbalul românesc când a luat sibutramină, el a luat-o pentru că aşa a considerat el căe bine în acelmomentşi pentru asta plăteşte. Să sperăm că atunci când va reveni pe teren vom vedea un Adrian Mutu cel puţin la fel de bun ca şi dinainte de suspendare. Sunt convins că ştie că ştie ce are de făcut. El a demonstrat că este un tip tare, sper să redevină un jucător puternic aşa cum îl ştim toţi", a mai spus Popescu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii