Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine-l mai salveaza pe Mutu?

ro

03 Feb, 2010 20:50 1443 Marime text

cine.jpgPresa italiană de astăzi anunţă vremuri tulburi pentru atacantul român. Cotidianul La Nazione susţine că deja reprezantanţii clubului viola au solicitat agenţilor jucătorului o întrevedere de urgenţă solicitând ca salariul lui Mutu să fie diminuat pe perioada suspendării.

Gazzetta dello Sport provoacă alte dureri de cap anunţând că Procuratura italiană ve demara o anchetă şi că l-ar putea pune sub acuzare pe fotbalist, de caz urmând să se ocupe celebrul procuror Raffaele Guariniello, cel care a declarat război dopajului în sport şi a declanşat imensul scandal din jurul clubului Juventus, club unde Mutu a evoluat un an.

Ca tacâmul să fie complet, tot ieri, cotidianul La Republica a publicat un material în care numele lui Mutu este trecut pe lista celor care ar fi trecut prin patul modelului francez Vanessa Perroncel. Foata logodnică a lui Wayne Bridge a devenit recent faimoasă după ce presa a dezvăluit că a avut o relaţie de durată cu John Terry, căpitanul lui Chelsea şi al naţionalei Angliei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii