Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:18 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alibec la prima echipa a lui Inter

ro

29 Dec, 2009 22:05 2756 Marime text

alibec.jpgConstănţeanul Denis Alibec, care evoluează la echipa secundă a clubului Internazionale Milano, a fost cooptat în lotul pe care tehnicianul Jose Mourinho va conta la turneul de pregătire din Adu Dhabi, în perioada 29 decembrie 2009 - 2 ianuarie 2010, informează site-ul clubului italian.

"Au fost incluşi în lot şi trei fotbalişti tineri: Denis Alibec, Giulio Donati şi Alen Stevanovici", notează site-ul campioanei Italiei, ăn cadrul turneului de pregătire din Asia, echipa la care evoluează şi căpitanul naţionalei României, Cristian Chivu, având programate două antrenamente, în zilele de 30 şi 31 decembrie, dar şi unul la 1 ianuarie.
Stagiul de pregătire se va încheia pentru echipa milaneză cu un meci amical împotriva formaţiei la care evoluează fundaşul român Mirel Rădoi, Al Hilal, ce este programat în data de 2 ianuarie 2010, de la ora 18.45, la Riad.

Alibec a mai făcut parte din prima echipă a campioanei Italiei şi la un cantonament anterior atunci când a şi debutat în tricoul negru-albastru în meciul contra lui FC Vaduz.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii