Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:01 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radiografia pieţei imobiliare Cât mai costă o garsonieră în diferite cartiere ale municipiului Constanţa?

ro

25 Oct, 2013 00:00 2754 Marime text
Visul fiecărui român cu venituri medii este să aibă o locuinţă. Fie o cumpără cu bani gheaţă, fie prin credit ipotecar sau prin programul „Prima casă”. Dar cât costă un apartament în municipiul de la malul mării? Cât costă o garsonieră, un apartament de două camere? De trei? Anunţurile de la mica publicitate, dar şi paginile de internet ale agenţiilor imobiliare au o ofertă bogată de imobile care îşi aşteaptă cumpărătorii.
 
În ediţia de astăzi a cotidianului ZIUA de Constanţa vom face o radiografie a preţurilor la garsonierele din municipiul Constanţa. Ulterior, în ediţiile viitoare, vom prezenta şi preţurile la apartamentele cu două, trei şi patru camere, dar şi cele la vile, terenuri şi automobile. Spre exemplu, o garsonieră situată la etajul I într-un bloc din zona CET, care are şi îmbunătăţiri de actualitate, costă 13.500 euro. În zona Campus din Tomis Nord, o garsonieră de 37 mp, decomandată, cu îmbunătăţi, situată într-un bloc nou costă 31.500 euro. Dacă totuşi insistaţi să vă mutaţi în cartierul Tomis Nord, puteţi opta pentru o garsonieră situată la etajul I, care are îmbunătăţi. Preţul acesteia este de 18.000 de euro. O altă garsonieră, tot din cartierul Tomis Nord, de data asta dublă, situată la etajul I din IV, bine orientată, încadrată, îmbunătăţită costă 23.000 de euro. Dacă vreţi să locuiţi în Inel II, puteţi opta pentru o garsonieră de 27 mp, decomandată, situată într-un bloc de BCA, cu îmbunătăţi recente. Pentru acest imobil trebuie să scoateţi din buzunare 21.500 euro. În Poarta 6 puteţi opta pentru o garsonieră de 42 de mp, decomandată, centrală, pe gaze, cu balcon închis şi mobilată. Pentru aceasta trebuie să aveţi pregătită suma de 32.000 de euro. De altfel, tot în Poarta 6, o altă garsonieră de 32 mp, situată la etajul 3, cu îmbunătăţiri parţiale şi cu balcon mare, costă 22.500 euro.

Aproape 40.000 de euro costă o altă garsonieră situată în zona Dacia. Astfel, potrivit unui anunţ, proprietarii apartamentului decomandat, situat la la etajul 6 din 7, costă 32.000 euro. Potrivit altor două anunţuri, în zona magazinului Billa, preţurile la garsoniere scad cu câteva sute bune de euro. Astfel, o garsonieră de 30 de mp, situată la parterul unui bloc, renovată recent şi mobilată costă 24.500 de euro, iar alta de 34 mp, confort I, fără prea multe îmbunătăţiri – 21.000 euro. Cei care caută o garsonieră, pot cumpăra una la preţul de 20.000 de euro în cartierul Anda. Atât costă un apartament cu o cameră de 27 mp, cu îmbunătăţiri de actualitate. Cine ar vrea să se mute în zona Casei de Cultură, trebuie să pregătească suma de 28.900 de lei. Atât costă o garsonieră de 36 mp, cu termopan, gresie,faianţă, aer condiţionat. Acesta este situată la etajul al treilea. Cea mai scumpă garsonieră am găsit-o în Faleză Nord- 40.000 de euro. Este un apartament cu o cameră, decomandat, de 40 de mp, situat la parterul unui bloc, cu gaze şi îmbunătăţiri parţiale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii