Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:50 19 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrări de amploare la Năvodari SC Termica Distribuţie amenajează o parcare şi un parc

ro

16 May, 2013 00:00 1905 Marime text
Zona cuprinsă între străzile Rândunelelor şi Pescăruşului, lângă blocurile R5, R4 şi Punctul Termic 8 a intrat în reabilitări masive. Aici, va fi amenajată o parcare de o sută de locuri, dar şi un parc pe o suprafaţă de 1300 de metri pătraţi.

Directorul societăţii Termica Distribuţie Năvodari, Alexandru Manu, a precizat că parcul va avea alei de promenadă, bănci, o fântână arteziană, dar şi un loc de joacă pentru copii cu leagăne şi tobogane. „În spatele blocurilor R5, R4 a fost o zonă cu garaje pe care le-am demolat. Urmează să facem o parcare cu peste 100 de locuri, cam 4 mii de metri, plus un loc de joacă şi un părculeţ pentru cei din zonă.

Parcul va avea în jur de 1300 de metri, cu fântână arteziană, bănci şi loc de joacă pentru copii”, a explicat Alexandru Manu, director Termica Distribuţie Năvodari. Valoarea lucrării se ridică la suma de 600.000 de lei. În acelaşi timp se mai lucrează la o altă parcare situată lângă Trezoreria Năvodari, care va găzdui 50 de automobile. Cele două lucrări deja au început şi vor fi finalizate peste două luni. Prin urmare, locuitorii oraşului Năvodari nu vor mai avea probleme cu locul de parcare, dar nici cu ieşirea la o plimbare în timpul liber.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii