Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:14 18 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată adevărata faţă a oraşului. ZIUA de Constanţa vine pe strada ta Astăzi, Intrarea Câmpinei din cartierul Viile Noi

ro

31 Jan, 2013 22:38 2021 Marime text
10_strada.jpgZIUA de Constanţa continuă prezentarea străzilor din municipiul Constanţa uitate cu bună ştiinţă de autorităţile locale. Spunem că au fost uitate dacă or fi fost, totuşi, vreodată văzute de cineva cu putere de decizie. Dar aşteptăm şi propunerile cititorilor şi îi asigurăm că vom veni unde suntem chemaţi.

Întrarea Câmpinei porneşte din strada Prelungirea Liliacului, se intersectează cu străzile Câmpinei, Şoseaua din Vii, Ion Ursu şi este situată în cartierul Viile Noi. Nu ne mai miră nici starea în care se află şi această stradă din municipiu. Şi aici, ca şi pe restul arterelor din Constanţa, nu lipsesc gropile. Şi aici, trotuarele sunt arată de parcă au fost râmate cu buldozerul. Şi aici mizeria este acasă la ei, iar proprietarii de maşini parchează chiar în mijlocul străzii în lipsa spaţiului şi a parcărilor. Ne întrebăm oare primarul municipiului Constanţa a trecut pe aici? A văzut mizeria şi gropile? Dar viceprimarii? Dar directorii de specialitate din cadrul primăriei municipiului Constanţa?

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • marius 01 Feb, 2013 08:19 Buna ziua, Va rugam, aveti in plan sa imortalizati si str. Intrarea Campului (care se intersecteaza cu Semanatorului? Veti fi socati. Pentru documentare prealabila consultati: http://www.telegrafonline.ro/1241557200/articol/84898/constanta__salt_in_evul_mediu_pe_strada_semanatorului.html