Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Câştigătoarea, o societate membră Microsoft Systems Builder Club Enel cumpără produse IT de peste 150.000 de lei (document)

ro

06 Sep, 2014 00:00 2719 Marime text


Enel Distribuţie Muntenia SA a organizat o licitaţie electronică pentru achiziţie de desktop-uri. Unităţile vor fi distribuite la Enel Distribuţie Muntenia SA, Enel Distribuţie Banat SA, Enel Distribuţie Dobrogea SA, Enel Energie SA şi Enel Energie Muntenia SA.

 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul este SC ETA2U SRL, valoarea totală a acestuia fiind de 150.738 de lei. Se poate spune că Enel a economisit o sumă de bani, valoarea iniţială a estimării contractului fiind de 155.400 de lei. Printre obiectele ce urmează a fi achiziţionate se numără computere personale, tastaturi şi monitoare video color.
 
Societatea ETA2U SRL a fost fondată în 1992, cu scopul de a furniza servicii de hardware pentru tehnică de calcul. Mai târziu, în anul 1998, a fost înfiinţată divizia ETA-AI, specializată în servicii de soft şi aplicaţii de automatizări industriale. În anul 2000, societatea devine membru Microsoft Systems Builder Club. Sediul social este în municipiul Timişoara. Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, asociatul unic şi administratorul societăţii este Romulus Lucaciu. Conform codificării CAEN, activitatea principală a societăţii este aceea de fabricare a calculatoarelor şi a echipamentelor periferice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii