Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:24 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uups! Raducu Mazare ii calca pe urme tatalui - La 17 ani, fumeaza, bea si schimba femeile destul de des

ro

13 Sep, 2010 12:45 5877 Marime text

Cu toate ca Radu Mazare Jr. se afla in custodia mamei sale, Ianina Petcu, aceasta ocupandu-se in totalitate de educatia lui, tanarul de 17 ani a deprins doar din apucaturile tatalui sau, edilul Constantei. Mai precis, Willy a avut grija ca Raducu sa fie initiat in „scoala vietii", nu de alta, dar nu vrea ca singura sa odrasla sa fie luata in deradere prin oras.

Fumeaza pe unde apuca

Asa se face ca Radu Junior nu numai ca a urmat indeaproape sfaturile tatalui, dar a incercat sa-si creeze o imagine de pusti rebel. Asa se face ca, din ce in ce mai des, junele este surprins cu tigara in gura. Ori ca se afla in oras cu prietenii ori intr-un club din oras, lui Raducu nu-i lipseste tigara. Ba, mai mult, atunci cand merge la unul din restaurantele cu specific arabesc din oras, pustiul cere de fiecare data sa fumeze narghilea cu diferite arome. Cu toate ca Willy fumeaza trabucuri cubaneze, ii interzice cu desavarsire juniorului sa-l imite din acest punct de vedere. Asadar, atunci cand cei doi Radu se afla in acelasi club, tanarul se vede nevoit sa fumeze pe ascuns sau sa se abtina pret de cateva ore. Insa, atunci cand nu se afla in preajma parintilor, Raducu scapa de orice constrangere. Drept dovada stau fotografiile in care Radu Junior a fost surprins, de catre paparazzii „Uups!", in momentul in care savura o tigareta. Impreuna cu trei prieteni, printre care si Max Craciun si varul mai mic, fiul edilului a mancat la unul dintre fast-foodurile de pe bulevardul Tomis. Cativa dintre cei aflati pe terasa ne-au povestit ca Radu Jr. nu a terminat bine de mancat din farfurie ca si-a aprins o tigara.

Palmares bogat in materie de cuceriri

Daca, din punct de vedere al fumatului, Mazare este total impotriva acestui lucru, atunci cand vine vorba de femei, edilul il sustine pe fiul sau sa aiba un palmares cat mai bogat. Asa cum declara, Radu Mazare considera ca el si Raducu nu sunt doar tata si fiu, ci sunt parteneri. Nu mare ne-ar fi mirarea ca, in curand, sa-l vedem pe pusti impartind aceleasi iubite cu tatal sau, nu de alta, dar se pare ca edilul are mai mult succes in materie de domnisoare. La cei 17 ani, Raducu se poate mandri doar cu asa-zisele relatii cu Cosmina Tanase si, nu in ultimul rand, cu Anastasia Simona.

Se aseamana pana si la vestimentatie

Radu si Raducu impartasesc aceleasi gusturi vestimentare, dar si dorinta de a atrage atentia. Asa se face ca, atunci cand vine vorba de iesiri mondene, Raducu se imbraca cu sacouri, asemenea tatalui sau, iar atunci cand iese cu prietenii, pustiului ii plac tinutele ceva mai „rebele". Mai exact, lui Raducu ii plac pantalonii mulati si cu „aspect rebel" (n.r. - imprimati, rupti, tociti). Desi „Willy cel mare" insista sa-i creeze pustiului o imagine de lider, de luptator, Ianina ii pregateste o cariera in lumea modellingului. Nu de putine ori tanarul a defilat in creatiile mamei sale, fiind, de asemenea, imaginea magazinului de camasi pe care Ianina il detine.

Independent financiar

Pe langa distractie, femei si sporturi, cea mai mare dorinta a primarului este aceea de a-si vedea fiul independent din punct de vedere financiar. Mazare senior declara, ori de cate ori are ocazia, ca l-a ajutat pe Raducu sa devina „afacerist" inca de acum trei ani. Cu toate ca Willy este milionar, acest lucru nu l-a impiedicat sa-si trimita odrasla sa munceasca pe branci la barul de la Aqua Magic si sa-si deschida propria firma de distributie apa minerala. Asadar, la cei 17 ani, putem spune ca Raducu are bani sa scoata fetele in oras si, mai mult, poate sa-si cumpere linistit tigari, fara sa dea socoteala parintilor.

De la dansuri braziliene la cele orientale

Prietenii apropiati ai pustiului declara ca lui Raducu ii plac, in egala masura, dansurile latino, cat si cele orientale. Mai precis, acesta nu rateaza niciun eveniment oriental, tip toplanti sau serate arabesti, unde se distreaza alaturi de prietenii sai. Ba, mai mult, pustiul este un cunoscut adept al muzicii lautaresti, numarandu-se printre preferatii cantaretului Luci Printu, prin prisma faptului ca-i place sa arunce cu banii pentru dedicatii muzicale.

www.uups.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii