Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:37 20 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uups! Primarul Mazare s-a facut jurnalist de investigatie

ro

15 Sep, 2010 13:38 1059 Marime text
Iar se victimizeaza!

In stilu-i caracteristic, primarul Radu Mazare a organizat o conferinta de presa-fulger, pentru a se plange de „prigoana" la care este supus de catre instantele de judecata. Edilul a anuntat public faptul ca i s-a schimbat judecatorul in dosarul pe care il are din cauza retrocedarilor. Cea care a preluat complicatul dosar, se numeste Elena Ursulescu. „Vechea judecatoare a fost inlocuita pe motiv ca avea prea multa treaba", a declarat primarul, care a facut o serie de precizari de culise in legatura cu firma pe care o detine fiul judecatoarei Ursulescu.

Mazare si-a dovedit abilitatile de bun jurnalist povestindu-le celor prezenti la conferinta de presa o veritabila ancheta. Cercetarile intreprinse de catre edil au aratat faptul ca firma in cauza, S.C. BEST Recuperare Creante S.R.L., a avut sediul in apartamentul din Bucuresti al unei batrane de 77 de ani, societatea fiind infiintata cu sase luni inainte de a primi unul din cele mai mari contracte de recuperare de creante din Romania, in valoare de 128 de milioane de lei. In plus, potrivit primarului, S.C. BEST Recuperare Creante S.R.L., recuperatorul Societatii Nationale a Lignitului Oltenia, nu a functionat niciodata la sediul social oficial, lucru confirmat si de catre batranica in cauza, cea care, in ultimele luni, a fost asaltata de corespondenta sosita pentru S.C. BEST Recuperare Creante S.R.L. Ancheta realizata de catre Mazare mai arata ca batrana risca sa isi piarda locuinta din cauza faptului ca avocatul stagiar Ioan Daniel Ionas, asociat la S.C. BEST Recuperare Creante S.R.L., si-a adjudecat in conditii suspecte apartamentul femeii. Potrivit surselor primarului, aceasta situatie se afla deja in atentia Directiei Nationale Anticoruptie, precum si in atentia Politiei Capitalei, in urma plangerilor depuse de catre batrana.

In aceste conditii, primarul a tinut sa specifice un lucru extrem de grav: „Judecatoarea (dosarului de coruptie in care este anchetat - n.r.) este santajabila", a declarat primarul Constantei, Radu Mazare, care a adaugat: „Mi s-a parut anormal ca dosarul meu sa nu fie judecat prin tragere la sorti prin calculator. Am sa depun cerere de recuzare". Interesant este cum Mazare ii arata pe altii cu degetul, in timp ce el are o gramada de bube in cap. Sunt arhicunoscute strategiile sale de impartire a lucrarilor din bani publici catre firme din anturaj.

www.uups.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii