Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uups! Cabral face plaja imbracat

ro

04 Aug, 2010 14:07 1057 Marime text

In urma cu ceva vreme va povesteam despre Cabral ca ar avea ceva complexe legate de burta sa, lucru confirmat, de altfel, intrucat acesta a fost surprins zilele trecute pe plaja din statiunea Mamaia… cu hainele pe el.

Prezentatorul „Povestirilor de Noapte” se relaxa, la malul marii, pe un sezlong, alaturi de iubita sa. In timp ce partenera oficiala, Andreea, incerca sa ia tot soarele de pe cer, Cabral nu si-a dat jos nici macar tricoul. Pesemne, mulatrul a realizat ca nu mai are nevoie de bronz, el fiind inzestrat cu unul natural, de la Mama Natura, hotarand, astfel, sa fie doar o companie placuta pentru iubita lui.

Observand ca este fotografiat, colegul de platou al constanteanului Mircea Solcanu s-a aratat extrem de amuzat de prezenta paparazzilor, carora le-a zambit. In tot acest timp, Andreea Patrascu nu si-a schimbat deloc pozitia pe sezlong, dand senzatia ca doarme.
„La mare, pestii veninosi ataca oameni nevinovati!“

Referitor la subiectul „pestele dragon”, Cabral s-a aratat extrem de revoltat de modul in care mass-media au tratat stirea, postand chiar un material pe blogul sau personal. Din cunostintele sale, pestii deveniti peste noapte funebrii erau doar niste caini de mare, sugerand ca vina pentru intamplarile nefericite de pe litoral ii apartine omului care, dupa cum declara Cabral, se supune unor riscuri cand intra in alt mediu. Mai mult, prezentatorul este de parere ca, in urma mediatizarii excesive a fenomenului, oamenii isi pot crea o imagine asemanatoare unui film de groaza.

www.uups.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii