Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:32 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uups! Blestemul comisarilor de la Garda Financiara - toti si-au sifonat masinile

ro

08 Sep, 2010 12:49 1183 Marime text
Dupa Tanase, a urmat Octavian Mihai

Suparare mare in familia Garzii Financiare Constanta. Dupa Constantin Tanase, a venit si randul lui Octavian Mihai sa faca drumuri pe la firma de asigurari si pe la service, dupa ce si-a lovit masina intr-un eveniment rutier. Paparazzii „Uups!" l-au surprins pe comisarul monden al Garzii Financiare in centrul orasului, in timp ce se plangea unui om al strazii, care ii cerea „sa il milueasca" cu un banut, ca si-a lovit masina si ca nu are ce sa ii dea. In final, cersetorul s-a ales cu o tigara, dar comisarul a ramas tot cu paguba.

Octavian Mihai nu este singurul care a fost implicat intr-un accident rutier. In urma cu o luna, un alt comisar al Garzii Financiare Constanta a fost implicat intr-un accident produs in statiunea Mamaia. Potrivit oamenilor legii, Constantin Tanase, din Constanta, aflat la volanul unui autoturism marca Audi, cu numarul de inmatriculare CT 01 DYD, se deplasa pe bulevardul Mamaia, dinspre Hotelul Rex, catre Mamaia Sat, iar la un moment dat, a fost lovit frontal de o Dacie care a patruns pe contrasens.

Victima risca sa isi piarda piciorul, Anastasia se plimba prin mall

Dupa alte doua saptamani, familia Tanase a fost, din nou, pusa la incercare, dupa ce fiica cea mare, Anastasia Simona, a fost pe punctul sa provoace o tragedie, accidentand grav un batran pe scarile Teatrului Fantasio, dupa ce a intrat cu masina pe culoarea rosie a semaforului si a lovit un alt autoturism. In acest caz, problemele tinerei sunt departe de a fi incheiate, intrucat victima nu vrea, nici in ruptul capului, sa o ierte.

Gheorghe Chioaru, de 79 de ani, presedintele Federatiei Omenia a Caselor de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Romania, a anuntat ca va lansa pe Internet campania „Opriti genocidul practicat de beizadelele celor imbogatiti peste noapte!" si, in plus, va cere in instanta daune de un milion de euro, bani pe care intentioneaza sa ii doneze. Starea barbatului este, in continuare, grava, el neputand, inca, sa dea declaratie la Politie din cauza problemelor de sanatate. Medicii spun ca piciorul barbatului nu a fost inca salvat, desi a fost operat de mai multe ori, si ca nu a fost indepartat inca riscul ca membrul sa fie amputat.

Starea victimei nu pare sa o induioseze prea tare pe Anastasia, care isi vede, in continuare, de activitatile sale mondene, ea putand fi vazuta prin mall si prin cafenelele din oras, alaturi de colegul tatalui sau de munca Octavian Mihai. Desi dreptul de a conduce nu i-a fost suspendat, Anastasia nu vrea sa se urce, inca, la volan, potrivit declaratiilor tatalui sau, fiind extrem de speriata.

www.uups.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii