Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:41 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uups! Adrian Pescariu si Carmen Plesa - sex in apa?

ro

18 Aug, 2010 14:03 2177 Marime text

Cat e ziua de mare, vedetele autohtone par sa-si faca de cap fara odihna. Ne intrebam daca, oare, au timp si de munca, nu de alta, dar mai mereu persoanele publice de la noi sunt puse pe distractii. Asa se intampla si in cazul lui Adrian Pescariu si al lui Carmen Plesa care, de muncit… mai putin… dar de distrat, se distreaza amandoi atat cat pot. Si cum caldura duce pe oricine la epuizare, cei doi au hotarat sa intre la apa, la propriu, spre „deliciul” celor prezenti. Numai ca lipsa de pudoare de care cei doi sunt capabili, s-a transformat intr-un adevarat show pentru cei aflati in apa marii.
“Jucaria” lui Adrian e defecta, pare a spune Carmen

La apa, pare-se ca nu au intrat numai cei doi nebunatici, ci si jucaria lui Adrian, pe care la un moment dat Carmen Plesa parea ca o cauta de zor. Cum, probabil, nu era mare lucru de gasit, in scurt timp aceasta a abandonat cautarile, iar Pescariu, ca sa nu fie cumva mai prejos, si-a aratat barbatia… la proba de ridicat greutati. Si cand spunem greutati… ati ghicit, ne referim la o vedeta cu greutate, si la propriu si la figurat, care nu a ezitat sa se dea in spectacol pe gratis. Cu marea inspumata in jurul lor, cu un efort disperat Adrian a reusit, probabil, imposibilul, iar Carmen Plesa a fost scoasa deasupra apei. Dar, stupoare, in locul unor forme gratioase de sirena, la iveala au fost scoase cateva randuri de celulita, ce pareau sa locuiasca acolo de-o vesnicie.
Mai usor cu efortul

Un spectacol oferit nefericitilor care se aflau prin preajma si care, cu siguranta, se vor gandi de doua ori daca mai vin sau nu pe litoral. Si, ca aroganta suprema sa fie la maximum, dupa repriza de balaceala a urmat un moment ce ne-a surprins pana si pe noi. Cele doua personaje mondene au incaput singurele pe un sky-jet. Nu ne imaginam ca tehnologia poate suporta atat, dar se pare ca ne-am inselat, iar pret de cateva ore cei doi au animat atmosfera de pe plaja. Spre seara, cei doi au iesit tot impreuna, insa de aceasta data au fost de nedespartit, la propriu.
Sunt legati unul de celalalt

Costumatia pentru care a optat Adrian ne-a dus cu gandul fie la cea a unui detinut, fie la cea a unui marinar, insa catusele pe care le purta ne-au dat de inteles ca Pescariu era detinutul, iar Carmen, politistul. Cum pentru un om al legii catusele sunt indispensabile, aceasta si-a gasit infractorul, pe care l-a tarat dupa ea prin cluburi ca osanda, probabil, pentru purtarea necuviincioasa de pe plaja.
Noaptea s-a inconjurat de femei frumoase

Dupa ce s-a dezlegat de apetisanta sa partenera (n.r. – Carmen), Pescariu si-a facut loc printre cateva frumuseti autohtone cu care, probabil, a schimbat impresii cu privire la distractiile de pe litoralul romanesc. Adrian si-a petrecut noaptea in compania Ramonei Gabor cu care, de altfel, are o relatie foarte buna, pe la masa lor perindandu-se diverse modele, mai mult sau mai putin celebre. La un moment dat, li s-a alaturat si Daniela Crudu, cu care Pescariu a tinut mortis sa se fotografieze.
Povara succesului infim

Si cum aburii celebritatii par sa loveasca prin locuri in care dau de un inger mai slab, Adrian nu se dezminte nici de aceasta data. Stilistul a socat multa lume, de curand, cand s-a plans unor cunoscuti ca nu mai face fata stresului si ca are mare nevoie de un sofer care sa-l transporte de la un spectacol la altul. Daca statutul de vedeta cere sacrificii, atunci… il intelegem pe Adrian… si-i uram, fireste… drum bun!

www.uups.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii