Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:59 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uups! A plecat cu parul ars de la un salon de coafura

ro

13 Oct, 2010 11:58 4632 Marime text

O femeie din Constanta le-a reclamat pe angajatele salonului de infrumusetare „G-Club" ca au lasat-o fara par in urma unei proceduri de decolorare. E.B. sustine ca, dupa ce i-a fost distrusa podoaba capilara, atat angajatele, cat si managerul salonului au avut un comportament foarte urat si un limbaj complet neadecvat.

Femeia a ales „G-Club" la recomandarea unei prietene: „...am venit pe 15 septembrie sa-mi fac suvite si sa ma vopsesc. M-a tinut (n.r. - angajata salonului) pe scaunul de la salon mai bine de patru ore. (...) Mi-a pus solutie de decolorat de doua ori, pe motiv ca nu mi s-a deschis suficient culoarea parului. Dupa ce m-a spalat, am observat ca raman cu smocuri de par in mana pentru ca angajata mi-l arsese cu solutia folosita". Femeia sustine, de asemenea, ca in urma acestui incident nu a dat dovada de rea-vointa, intelegand situatia si acceptand, in cele din urma, sa ii fie aplicate extensii din par fals in locurile in care parul natural fusese ars. Ba, mai mult, E.B. declara ca cea care a coafat-o, i-a propus sa o spele si sa-i aplice tratament o data pe saptamana, toata cheltuiala fiind suportata de salonul in cauza.

"Nu a mai raspuns la telefon"

E.B. a acceptat aceasta situatie de compromis, in speranta ca Claudia Encianu, coafeza care s-a ocupat de parul sau, o va aranja de fiecare data cand va avea nevoie. „...dupa cateva zile, nu a mai raspuns la telefon, imi spunea ca nu vine in timpul ei liber sa ma coafeze pe mine si sa astept ca ma suna ea." Femeia continua cu acuzele si asupra managerului salonului, sustinand ca acesta a dat-o afara din coafor si ca le-a interzis angajatelor sa se mai ocupe de ea. „Managerul mi-a spus ca nu ma mai primeste in salon pe motiv ca am agresat verbal angajatele. Insa eu nu le-am agresat deloc, ci le-am cerut sa ma programeze pentru tratament si spalat, asa cum mi-au promis in momentul in care mi-au distrus parul. In urma atitudinii lor, am depus plangere la Garda Financiara, la Oficiul de Protectie a Consumatorului si am eliberat certificat medico-legal, pentru ca asa ceva nu se face. Nu este vina mea ca am ramas aproape cheala."

La randul sau, Iulian Stoicea, managerul salonului „G-Club", sustine ca ei nu sunt de vina pentru parul distrus al clientei, ci chiar ea, intrucat a omis sa precizeze ca avea parul extrem de ars si ca nu i-a specificat coafezei de cate ori s-a vopsit si ce tratamente a aplicat parului. „Este adevarat ca, dupa nefericitul eveniment, i-am promis doamnei ca vom face tot posibilul sa remediem situatia. I-am aplicat tratament, extensii permanente, vopsit, totul fiind fara niciun ban din partea clientei, insa asta nu inseamna ca dumneaei trebuie sa vina cand are chef si timp liber sa faca scandal la salon si sa tipe la angajate ca ea vrea sa fie coafata imediat. Aici totul este pe baza de programare, fie ca este vorba de tratament gratuit sau cu plata."

Directorul firmei S.C.Time Consalting S.R.L., punct de lucru „G-Club", sustine, de asemenea, ca salonul de infrumusetare are dreptul de a-si selecta clientela si ca nu accepta sub nicio forma ca cineva sa-i agreseze angajatele. „Mi-a agresat verbal angajatele, iar eu nu accept asa ceva...", continua sa declare Stoicea.

www.uups.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii