Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:41 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uups! A lasat fitele deoparte - Diana Dumitrescu s-a relaxat pe plaja “Trei Papuci”

ro

23 Jul, 2010 13:53 2602 Marime text

Vedeta Acasa TV si-a facut timp pentru o scurta vizita pe meleagurile natale, la finele saptamanii trecute. Si, pentru ca a fost vreme frumoasa, Diana Dumitrescu a profitat din plin si a ales sa se bronzeze, intocmai cum o facea pe vremea cand nu era star. Ei, da, chiar daca va asteptati ca blonda noastra celebra sa aleaga un hotel de patru sau de cinci stele din statiunea Mamaia, va aducem la cunostinta ca aceasta s-a cazat in casa parinteasca si a facut plaja… pe prosop. Diana a lasat fitele de Capitala deoparte si a ales sa se bronzeze in compania catorva prieteni din copilarie, pe plaja „Trei Papuci”, despre care se stie ca nu este foarte populata, fiind un loc pe care il aleg, de obicei, pensionarii sau locuitorii din zona Delfinariu. Din cate am aflat, in scurta sa vizita Diana a fost rasfatata din plin de membrii familiei sale, care ii duc dorul de cand vedeta s-a mutat la Bucuresti, alaturi de sotul sau, Ducu.
S-a infometat pentru sedinta foto de saptamana trecuta

Pentru pictorialul pe care l-a realizat pentru Victoria’s Secret, Diana Dumitrescu a fost nevoita sa nu manance trei zile, lucru nu foarte dificil pentru ea, intrucat la un moment dat aparusera informatii potrivit carora actrita ar fi obsedata de regimurile de slabire. Totusi, vizavi de stilul sau de viata, Diana contrazice speculatiile, spunand ca este o persoana extrem de normala, care nu are prea multe retineri in ceea ce priveste alimentatia. Mai mult, constanteanca se declara o pofticioasa care, de dragul produselor Victoria’s Secret, a fost nevoita sa evite mesele de seara si sa renunte la bauturile acidulate. Intr-un interviu acordat postului Acasa TV, Diana a recunoscut ca este primul sau pictorial in lenjerie intima, dezvaluind ca s-a pregatit intens, astfel incat sa fie apta pentru sedinta foto. „Cand am aflat ca am fost aleasa sa pozez in lenjerie intima, mi-am propus sa arat perfect in ziua sedintei. Eu nu am mai pozat asa pana acum, decat in costume de baie intregi, si nu din doua piese. Aici esti aproape dezbracata, si e altceva.”

Chiar daca afirma ca nu este perfecta, Diana se mandreste cu silueta sa. „Nu sunt perfecta, chiar daca pozez aproape goala.” Indragostita de tinutele pe care a trebuit sa le poarte pentru cateva minute, actrita nu s-a putut abtine si si-a achizitionat cateva din piesele preferate.

www.uups.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii