Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Replica Sedinta de Consiliu Local la Mangalia - Fiul trezorierului PSD a primit unda verde sa-si construiasca blocuri de lux in Cap Aurora

ro

24 Dec, 2010 12:51 1718 Marime text

În plină criză, familia fostului senator PSD, actual trezorier al partidului, Aristide Roibu, îşi permite să ridice un bloc cu locuinţe de lux într-una din cele mai pitoreşti zone de pe litoralul românesc - anunța Replica încă din luna august a acestui an. Şerban Mihai Roibu, fiul pesedistului Roibu, își poate vedea de proiect pentru că, în sfârșit, Consiliul Local Mangalia a aprobat, în ședința de joi, 23 decembrie 2010, PUZ-ul pentru construirea unui imobil cu apartamente S+P+5E+6- 9 retras, în staţiunea Cap Aurora, lângă hotelul Onix. Pentru acest proiect, Roibu a avut emoții luni de zile la rând, proiectul fiind retras de pe ordinea de zi a Consiliului Local Mangalia de mai multe ori.
Revenind la beneficiarul investiţiei din Cap Aurora, SC Management Capital Invest SRL din Bucureşti este o firmă înfiinţată în anul 2000, cu un patronat foarte interesant. Management Capital Invest, care se ocupă cu activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management, este administrată de Alice Cristina Mihăilescu, de 42 de ani, care este şi asociată, alături de Şerban Mihai Roibu, un tânăr de 34 de ani, fiul dinozaurului pesedist Aristide Roibu.

www.replicaonline.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii