Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Observator de Constanţa Perchezitii acasa la Mircea Banias si Laurentiu Mironescu. Banias fost dus cu mandat la DNA

ro

23 May, 2011 13:31 1558 Marime text

Zeci de mascati coordonati de procurori DNA si DIICOT au demarat o ampla actiune de control la Bucuresti, Constanta si Eforie. Au loc 50 de perchezitii domiciliare, printre cei vizati aflandu-se senatorul PDL Mircea Banias si secretarul MAI, Laurentiu Mironescu, precum si fratele senatorului, Emil Banias. Actiunea este realizata, din nou, de DIICOT Bucuresti, fara implicarea politistilor constanteni, si se pare ca vizeaza dosarul libanezului Said Baaklini si al UCM Resita. Senatorul Banias a fost insa scos de sub urmarire de catre DNA in dosarul UCM Resita.

Cheationt de AGERPRES, senatorul Mircea Banias a negat efectuarea unei percheziţii la domiciliul său din Constanţa, luni dimineaţă, la prima oră, de către reprezentanţii DNA Bucureşti.
"La mine acasă nu s-a prezentat nimeni cu niciun mandat de percheziţie nici în dosarul returnărilor de TVA, nici în altă cauză. Pot doar să vă spun că am primit o citaţie pentru luni, la sediul DNA Bucureşti", a declarat el.

În schimb, secretarul general al Ministerului Administraţiei şi Internelor, Laurenţiu Mironescu, a declarat pentru AGERPRES că, într-adevăr, o echipă de investigatori ai DNA Bucureşti s-a prezentat luni dimineaţă, la ora 6,30, cu mandat de percheziţie, la reşedinţa sa.
"Pot doar să confirm percheziţia şi nu comentez nimic mai mult", a afirmat Mironescu..

Putin dupaora 9,00, senatorul Banias a fost adus cu mandat de aducere la sediul DNA Bucuresti, insotit de politisti, desi pana acum Banias s-a prezentat singur, de fiecare data la citarile procurorilor.

http://observator.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii