Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:43 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Observator de Constanţa Vremea rea aduce accidente

ro

18 Oct, 2010 12:00 1188 Marime text

Doi oameni au decedat si doi au ajuns in spital in urma evenimentelor rutiere petrecute in acest week-end

De vina pentru producerea accidentelor este vremea nefavorabila, dar si neatentia in conducere sau traversarea strazii

Week-end plin pentru politistii de la Rutiera. Sambata seara si in noaptea de sambata spre duminica, oamenii legii au fost chemati sa intervina in trei locuri unde s-au produs accidente rutiere soldate cu victime.

Primul a avut loc la ora 19.30, pe strada Baba Novac. Potrivit politistilor, Marin Barcu, in varsta de 63 de ani, din Constanta, a condus un autoturism dinspre bulevardul Aurel Vlaicu spre strada Soveja, si a surprins si accidentat pe Laurentiu Marin, care se angajase in traversarea neregulamentara a drumului din partea stanga a soferului. Pietonul a fost transportat de urgenta la spital, unde a ramas internat.

Dupa doar o jumatate de ora, pe DN 3 a avut loc un nou accident rutier soldat, de data aceasta, cu un deces. Deplasati la fata locului, politistii au constatat faptul ca Marian Ungureanu, de 22 de ani, din Cumpana, a condus un autoturism, dinspre Constanta spre Valu lui Traian, in banda numarul 2 si ajungand la km. 255+400m, a surprins si accidentat mortal pe Mircia Ghervasuc, de 53 de ani, din Constanta, care s-a angajat in traversarea neregulamentara a drumului din partea stanga a conducatorului auto.

Al treilea accident a avut loc in localitatea constanteana Satu Nou. La ora 2 si 30 de minute, un tanar de 21 de ani, din Mircea Voda, care s-a urcat la volan dupa ce bause, si desi nu avea carnet, a pierdut controlul volanului, s-a izbit de un copac de pe marginea drumului si s-a rostogolit pe camp. Conducatorul auto a murit pe loc, iar pasagerul din dreapta a ajuns in stare grava la Spitalul de Urgenta din Constanta. Politistii continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate cauzele si dinamica accidentelor.

www.observator.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii