Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:53 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Observator de Constanţa Un nou caz socheaza Constanta!

ro

14 Jan, 2011 12:20 816 Marime text

Si-a injunghiat concubina, apoi s-a aruncat de la etajul noua, cu copilul in brate

Totul s-a petrecut aseara, in cartierul Tomis III

Sinucigasul a murit pe loc, la impactul cu solul. Concubina si copilul au ajuns in stare grava, la spital

Un caz deosebit prin gravitatea deznodamantului sau s-a petrecut aseara, in jurul orei 17,00, intr-un bloc situat pe bdul. Tomis, in apropiere cu intersectia cu strada Soveja. La 112 s-a primit un apel de urgenta cu cateva minute inainte de ora 17,00, prin care era solicitat un echipaj de ambulanta, pentru ca o femeie fusese injunghiata. Apelul a fost facut de vecini, care au vazut-o pe femeie plina de sange, pe holul de la etajul noua al blocului. Dupa numai cateva minute, s-a primit un alt apel, care anunta ca doua persoane au cazut de la inaltime, la aceeasi adresa. Medicii si politistii ajunsi la fata locului au avut parte de o imagine de cosmar: trupul unui barbat zacea pe caldaram, fara suflare, iar chiar langa el se afla un copil de numai doi ani, in stare extrem de grava. La etajul noua al imobilului a fost gasita o femeie, aflata in stare de soc, cu o rana in regiunea abdomenului, produsa prin injunghiere.

Potrivit sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, comisar sef Dumitru Catana, din primele cercetari efectuate la fata locului s-a stabilit ca femeia a fost injunghiata de concubin, un cetatean italian, cu un cutit in zona soldului, dupa care barbatul a luat copilul in brate si s-a aruncat de la balconul apartamentului situat la etajul al noualea. Din fericire, starea de sanatate a femeii nu este grava, aceasta fiind in afara oricarui pericol. „Femeia a cooperat cu noi pana la preluarea acesteia de un echipaj de la ambulanta. Primele cercetari arata ca motivul acestui conflict conjugal ar fi gelozia", a mai precizat cms. sef Catana. Si copilul a fost preluat de un echipaj SMURD si dus la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, pentru ingrijiri medicale de specialitate. Starea micutului este foarte grava, acesta suferind multiple leziuni la contactul cu solul. Imediat cum a ajuns la spital, baietelul a fost dus direct in sala de operatii, in incercarea de a-i fi salvata viata.

Barbatul care a murit la impactul cu solul a fost identificat ca fiind Giuseppe Finochio, de aproximativ 58 de ani, cetatean italian rezident de cativa ani in Constanta. Acesta locuia impreuna cu iubita sa, Felicia Tiron, de 35 de ani, si copilul, Giuseppe Finochio, de aproximativ doi ani. Vecinii le-au spus oamenilor legii ca nu este prima data cand intre cei doi iubiti au loc certuri, de fiecare data motivul fiind gelozia. Martorii spun ca ieri dupa amiaza italianul si iubita sa romanca s-au luat iar la cearta si barbatul ar fi amenintat-o ca vinde apartamentul si tot ce-l leaga de Romania si pleaca in tara sa natala. La un moment dat, cu mintea intunecata de furie, individul a decis sa-si ucida iubita si apoi sa-si puna capat zilelor. Cercetarile in acest caz sunt continuate de procurorii criminalisti. Trupul barbatul a fost dus la Morga Cimitirului Central Constanta, in vederea efectuarii necropsiei.

www.observator.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii