Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:21 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Observator de Constanţa Pui de smecher" amendat de jandarmi

ro

09 Oct, 2010 18:13 1253 Marime text
Un tanar de 27 de ani, sanctionat pentru scandal, a trecut in procesul verbal intocmit de jandarmi ca este „pui de smecher". Jandarmii au intervenit joi, in zona pietei agroalimentare din Harsova, pentru aplanarea unui conflict izbucnit intre un barbat si mai multi vanzatori de la tarabele de legume-fructe. Luat la intrebari de militari, Silviu Sima, din Harsova, a declarat ca s-a enervat in momentul in care unul dintre vanzatori a refuzat sa „lase la pret". Ca sa se razbune pe vanzator, tanarul a rasturnat pe jos o sacosa cu rosii, amenintand ca sare la bataie. La solicitarea jandarmilor, persoana in cauza a refuzat initial sa se legitimeze, afirmand ca este „pui de smecher", asa cum a mentionat si in procesul-verbal de contaventie, prin care a fost amendat cu 1.000 de lei.

Cu o zi inainte, un tanar de 18 ani, din Ploiesti, a fost amendat tot de jandarmii din Harsova, pentru ca injura trecatorii pe strada. Laurentiu Gheorghe a fost surprins de un echipaj de ordine publica aflat in patrulare miercuri, 6 octombrie, in jurul orei 14.00, in zona centrala a orasului, in timp ce adresa injurii trecatorilor din vecinatatea parcului Casei de Cultura. Mai multi trecatori au reclamat, de altfel, comportamentul tanarului. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Jandarmi Constanta, maior Sorin Tranca, la solicitarea oamenilor in uniforma, persoana in cauza a refuzat initial sa se legitimeze. „In momentul in care i s-a pus in vedere ca, pentru continuarea verificarilor, va fi condus la sediul Grupei de Jandarmi din localitate, tanarul a prezentat cartea de identitate.Tinand cont de cele constatate, persoana in cauza a fost sanctionata cu 300 de lei", a mai precizat mr. Tranca.

Jandarmii constanteni care au actionat in perioada 4-8 octombrie in sistemul integrat de mentinere a ordinii publice si in echipe independente in zonele de responsabilitate din judet au aplicat 22 de sanctiuni contraventionale in valoare de 6.800 lei, pentru incalcari ale legislatiei in ceea ce priveste normele de convietuire sociala, tulburarea linistii publice, provocarea si participarea efectiva la scandal, injurii si comert ambulant.

www.observator.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii