Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:36 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Observator de Constanţa Primarul Matei a inaugurat Sala de Sport din orasul Navodari

ro

11 Jul, 2011 12:05 713 Marime text

Inca de la inceputul mandatului, respectiv in anul 2008, primarul orasului Nicolae Matei a promis sa schimbe localitatea si modul de viata al locuitorilor care i-au acordat incredere si l-au votat. Le-a promis infrastructura moderna, locuri de joaca pentru copii, de distractie pentru tineri si, desigur, ca va sustine talentele din oras. Promisiunile au devenit realitate nu dupa mult timp, iar una dintre aceste realitati este Sala de Sport din oras, inaugurata de primar, la sfarsitul saptamanii trecute.

In prezenta unui sobor de preoti, dar si a oficialitatilor locale si judetene, locul salii de sport situata pe str. Stadionului - a fost sfintit. Aici, Primaria, la initiativa primarului Matei, a pus la dispozitie un teren de 3.300 mp, suprafata construita fiind de 1.627 mp. De asemenea, si dotarea salii de sport a fost realizata tot de Primaria orasului. „Primaria orasului Navodari a depus un dosar cu toate documentele necesare privind finantarea unui astfel de proiect la Finantarea Nationala de Investitii. Dosarul a fost acceptat, iar sala de sport din oras a fost realizata din fonduri neramburabile in proportie de 100%. Descriu acest proiect ca fiind unul de succes, insa cea mai mare bucurie este aceea ca cetatenii pot beneficia de o sala de sport moderna", a precizat primarul Nicolae Matei.

Panglica a fost taiata de primarul Matei si Elena Francu, directorul Directiei de Tineret si Sport a judetului Constanta.

Imediat dupa ceremonie, locuitorii prezenti au fost provocati sa se inscrie la competitii sportive, administratia pregatind „Cupa Navodari - Tenis de masa 2011", cu inscriere gratuita. Castigatorul cupei a jucat cu primarul Nicolae Matei, care a si invins. Premiul cel mare a fost de 1.000 de lei.

Primarul a promis sa organizeze astfel de competitii si in perioada urmatoare, contribuind si la asigurarea premiilor puse in joc.

www.observator.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii