Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:50 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Observator de Constanţa La initiativa primarului Matei, 126 de copii din Covasna isi petrec vacanta in Tabara Navodari

ro

05 Aug, 2011 12:09 805 Marime text

Asa cum a promis, primarul Matei intentioneaza sa promoveze litoralul din partea de nord a judetului Constanta prin astfel de proiecte. Este vorba despre intentia de a oferi unui numar de 700 de copii din toata tara petrecerea unei saptamani de vacanta la Navodari.

Primii elevi merituosi au sosit ieri si au fost cazati in Tabara Navodari, primind cazare si masa gratuite pentru urmatoarele sase zile, costurile fiind suportate de administratia condusa de primarul Nicolae Matei. „Este un program prin care promovam turismul, un turism de calitate, in incercarea noastra, a administratiei orasului Navodari, de a aduce cat mai multi turisti in nordul judetului. Acum a fost cazat un grup format din 126 de copii ce au venit insotiti de 14 cadre didactice. Ne-am propus sa oferim servicii de calitate pentru ca acestia sa revina si ca turisti obisnuiti, impreuna cu parintii si rudele lor. Ne dorim si, cu siguranta, stiti ca in calitate de primar ofer sprijin pentru rezultatele scolare bune si sustin orice proiect care incurajeaza asemenea programe", a precizat primarul Nicolae Matei.

Mai trebuie spus ca primul grup de elevi care a venit la Navodari vine tocmai din judetul Covasna, din orasul Sfantu Gheorghe si invata la Scoala „Mihai Viteazu".

In perioada urmatoare si alti elevi vor veni la Navodari pentru a petrece o vacanta de vis in Tabara de copii de aici.

www.observator.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii