Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:54 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Observator de Constanţa Incredibil! Sex cu o minora, sub protectia mamei

ro

23 Oct, 2010 15:27 1449 Marime text
In ultimul an, victima, o fata de 14 ani, a fost obligata de propria-i mama sa intretina raporturi sexuale cu 110 barbati

Doi dintre clienti au ajuns dupa gratii pentru relatii sexuale cu o minora

Mama si concubinul ei au fost retinuti pentru 29 de zile, pentru proxenetism

In afacerea de familie era implicata si bunica materna a fetei, in varsta de 65 de ani, care se prostitua alaturi de fiica si nepoata ei

Caz terifiant descoperit de politistii constanteni! O femeie de 41 de ani, impreuna cu concubinul si mama ei, isi obliga fiica de numai 14 ani sa intretina relatii sexuale cu diversi indivizi, contra unor sume de bani. La audieri, minora le-a declarat oamenilor legii ca, in ultimul an, a intretinut raporturi sexuale contra cost cu 110 barbati, dintre care 65 din Navodari si 45 din Constanta. Calvarul Florentinei a luat sfarsit sambata, 16octombrie, cand, in baza unei informatii au intrat pe fir politistii si au organizat un flagrant. Potrivit sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, comisar sef Dumitru Catana, a declarat ca la data de 16 octombrie a fost organizata o actiune la care au participat politisti din cadrul Sectiei 2 Constanta, impreuna cu ofiteri din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Constanta si jandarmi, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta. Actiunea a avut drept scop documentarea activitatii infractionale a Stelei Akar, de 41 de ani si a lui Gabriel Stoicescu, de 37 de ani, ambii din Constanta, suspectati de savarsirea infractiunilor de proxenetism si instigare.

Flagrant organizat in Satul de Vacanta

Seful BCCOC, comisar sef Aurelian Pavel a precizat ca, in ziua respectiva, a fost organizat flagrantul in Satul de Vacanta din Constanta, unde un ofiter sub acoperire a intrat in legatura cu parintii copilei. „Am selectat un coleg de-al nostru care sa se incadreze in profilul clientilor acceptati de proxeneti, mai exact sa aiba varsta peste 35 de ani si am organizat actiunea" - a mai precizat cms. sef Pavel. Pe langa cei doi suspecti, in plasa oamenilor legii au mai picat si doi clienti care au intretinut raporturi cu adolescenta, stiind ca aceasta este inca minora. Din primele cercetari a reiesit faptul ca Victor Peicu, de 61 de ani, cat si Alexe Iarna, de 54 de ani, ambii din Constanta, au intretinut raporturi sexuale cu minora. Nici bunica fetei, in varsta de 65 de ani, nu era straina de aceste activitati, ea insasi fiind una dintre cele care-si oferea trupul contra cost unor barbati dornici de amor cu persoane trecute de prima tinerete. „In aceasta actiune infractionala era implicata si bunica materna a victimei, care desfasura de asemenea activitati de prostitutie" - a declarat Adina Florea, prim procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta. Din cercetarile efectuate s-a stabilit ca, pentru o partida de sex cu copila de 14 ani, proxenetii pretindeau sume cuprinse intre 60 - 150 de lei. In momentul flagrantului, Stela Akar a fost prinsa de oamneii legii cu banii pentru contravaloarea serviciilor oferiti de ofiterul sub acoperire.

Sechestrata de propria mama

Ancheta politistilor si a procurorilor a scos la iveala calvarul prin care copila de numai 14 ani a trecut in ultimul an, de cand cea care i-a dat viata a decis sa profite de inocenta ei si sa o vanda barbatilor pentru diverse sume de bani. Chiar Florentina le-a povestit oamenilor legii ca, in aceasta perioada, a fost obligata sa intretina raporturi sexuale contra cost cu 110 barbati, numar pe care a incercat sa-l tina minte chiar daca traia sub teroare. Pentru a face rost de clienti, chiar mama copilei s-a prostituat. Dupa fiecare partida de amor, femeia isi intreba clientii daca nu sunt interesati si de fiica ei. Prin recomandari, s-a ajuns ca serviciile fetei sa fie foarte apreciate de barbati. Vazand ca fata este mai mult decat o mina de aur, Stela Akar si Gabriel Stoicescu au facut tot posibilul ca aceasta sa continue sa-si faca treaba fara probleme. Astfel, femeia a ajuns pana la a-si sechestra fiica pentru ca aceasta sa nu le povesteasca amicilor ei prin ce trece si astfel sa fie data de gol. Adolescentei i-a fost confiscat telefonul mobil, iar din memoria acestuia au fost sterse toate numerele de telefon.

Drama fetei a inceput in urma cu mai bine de un an, dupa ce parintii ei s-au despartit, iar tatal natural plecat la munca in Turcia. Adolescenta a ramas in grija mamei, care la scurt timp de la separarea de fostul sot a inceput o relatie cu Gabriel Stoicescu, cel care a si ajutat-o sa intre in aceasta afacere, asigurandu-i clienti si protectie.

Consiliere psihologica pentru victima

In prezent, fata a fost preluata de asistentii sociali de la Directia Generala de Asistenta si Protectia Copilului Constanta, care ii asigura consiliere psihologica si un adapost. In schimb, mama si concubinul ei au fost retinuti pe baza de ordonanta pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentati cu propunere de arestare Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta, care a emis pe numele acestora mandate de arestare preventiva pe o perioada de 29 de zile. Tot in arest au ajuns si cei doi clienti au minorei, Victor Peicu, de 61 de ani si Alexe Iarna, de 54 de ani. In schimb, bunica materna a victimei este cercetata in stare de libertate deoarece la varsta ei orice condamnare se injumatateste, iar pedeapsa finala cu care se va alege in urma sentintei judecatoresti este mai mica de 4 ani.

www.observator.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii