Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:33 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Observator de Constanţa I-au zdrobit capul pentru o tigara!

ro

24 Nov, 2010 11:53 977 Marime text

Doi consumatori de ierburi halucinogene si-au ucis un coleg in bataie

Incidentul s-a petrecut pe strada Onesti din Constanta, intr-un imobil in constructie

Doi tineri din judetul Maramures au fost arestati preventiv dupa ce si-au ucis un coleg de munca, de nervi ca acesta a refuzat sa le dea o tigara. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, inspector Gelu Manolescu, incidentul s-a petrecut duminica seara, in jurul orei 19.00, intr-un imobil aflat in constructie pe strada Onesti, din municipiul Constanta. Din cercetarile efectuate s-a stabilit ca scandalul a izbucnit intre trei colegi de munca, doi dintre ei fiind suparati ca cel de-al treilea a refuzat sa le ofere cate o tigara. Anchetatorii au precizat ca suspectii, impreuna cu alti colegi, locuiesc cu chirie in apropierea imobilului la care lucrau, iar victima si alte persoane locuiau intr-o incapere amenajata chiar in incinta casei aflate in constructie de pe strada Onesti.

In urma investigatiilor efectuate, oamenii legii au aflat ca, in seara de 21 noiembrie, in urma unui conflict spontan izbucnit in incinta imobilului aflat in constructie, Florin Martis a fost agresat de catre Bogdan Florin Lazarescu, de 21 de ani, din Satulung, judetul Maramures si Ion Gabriel Marin, de 29 de ani, din Baia Mare, pe motiv ca victima a refuzat sa-i serveasca cu cate o tigara. Procurorii au stabilit ca, in seara respectiva, suspectii erau sub influenta bauturilor alcoolice cand a izbucnit cearta. Florin Martis, in varsta de 33 de ani, a fost lovit in mod repetat de circa 20 de ori cu pumnii, in special in zona capului si izbit cu capul de un perete. In urma loviturilor primite, victima a suferit grave leziuni cranio-cerebrale. Cu toate ca un echipaj de la ambulanta a ajuns in scurt timp la fata locului si a preluat pacientul care a fost transportat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta pentru ingrijiri medicale, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i fi salvata viata, barbatul decedand in jurul orei 23.30. „In cauza cercetarile au fost preluate de catre un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta, care a dispus masura retinerii celor doi suspecti pe o perioada de 24 ore, urmand ca cei doi suspecti sa fie prezentati Tribunalului Constanta cu propunere de arestare preventiva, pentru savarsirea infractiunii de omor", a mai precizat insp. Gelu Manolescu. Aseara magistratii au decis ca numai Bogdan Florin Lazarescu sa fie cercetat in stare de arest preventiv.

Din declaratiile martorilor, dar si din cele ale suspectilor, procurorii au stabilit ca cei doi inculpati ar fi consumatori ocazionali de plante etnobotanice cu efecte halucinogene. Pentru a stabili daca in momentul in care au comis fapta se aflau sub influenta substantelor etnobotanice, anchetatorii i-au supus pe cei doi barbati unor examene toxicologice rapide care insa nu au relevat prezenta in organismul inculpatilor a unor substante stupefiante.

www.observator.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii