Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:16 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Observator de Constanţa Cel putin doi talhari au fost impuscati

ro

21 Dec, 2010 12:00 960 Marime text

Un nou atac pe calea ferata!

Incidentul a avut loc in zona CET Anda, tinta fiind un tren incarcat cu ingrasaminte

Politistii au deschis focul asupra unui grup de circa 20 de indivizi care se urcasera in garnitura, doi dintre atacatori ajungand in spital

La nici o luna dupa ce un tren rapid a acrosat o autoutilitara parasita de hotii de ingrasaminte, un nou atac dat de talhari s-a terminat prost. De data aceasta doi indivizi au ajuns in spital cu plagi prin impuscare, iar politistii fac investigatii banuind ca mai exista cel putin inca un hot care a fost ranit, dar care a reusit sa fuga.

Potrivit reprezentantilor IPJ Cosntanta, ieri, la ora 12.30, politistii din cadrul Sectiei Regionale de Politie Transporturi Constanta au fost sesizati de catre mecanicul unei locomotive despre faptul ca un grup de aproximativ 20 de persoane sustrag ingrasaminte chimice din vagoanele aflate in componenta garniturii de tren respective. Indivizii au fortat franarea trenului prin inchiderea robinetilor de aer si apoi s-au urcat in vagoane profitand de faptul ca garnitura s-a oprit.

Politistii i-au prins in flagrant pe hoti si, dupa efectuarea somatiilor legale, au folosit armamentul din dotare, cu bile din cauciuc, efectuand doua focuri de arma in plan vertical, si doua catre grupul de persoane care au incercat sa fuga. Doua dintre acestea au fost ranite si transportate la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

La fata locului au fost gasite doua autovehicule, inmatriculte in Germania si Bulgaria, parasite de fugari. In interiorul autoutilitarei si autoturismului gasite la fata locului au fost gasiti 10 saci continand ingrasaminte chimice, si mai multi saci goi. De asemeea, pe terasament au fost gasiti alti saci cu ingrasamant, dar si urme de sange care ar indica existenta altor raniti.

Cercetarile continua in vederea identificarii tuturor persoanelor participante la comiterea faptei si tragerii acestora la raspundere penala.

www.observator.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii