Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:46 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jurnal de Constanta Prefectul Palaz reaminteşte şefilor de deconcentrate

ro

28 Jun, 2011 12:14 1092 Marime text

Pentru prima oară de la renovarea completă a sălii mari a Instituţiei Prefectului, actuala sală „Remus Opreanu" a găzduit întrunirea Colegiului prefectural. Prefectul judeţului, Claudiu Iorga Palaz, a convocat toţi şefii intituţiilor deconcentrate cărora, în primă fază, le-a făcut o prezentare succintă a reformelor guvernamentale aplicate până în prezent şi a măsurilor privind relansarea economiei. Întrunirea a fost presărată şi cu avertizări la adresa directorilor, atât în privinţa obligaţiilor ce le revin, cât şi a comportamentului adoptat în relaţia cu primarii.

Încă de la începutul şedinţei, directorii deconcentratelor constănţene au avut parte de o muştruluială din partea reprezentantului Guvernului în teritoriu, nemulţumit de faptul că aceştia nu au dorit să-şi strice duminica pentru a participa la ceremonia organizată în cinstea Zilei Drapelului Naţional. „Dacă veniţi doar de complezenţă, nu mai veniţi că pierdeţi timpul. Totuşi, aveţi o funcţie publică şi asta (n.r. - referire la participarea la evenimentele organizate pentru a marca momente importante din istoria naţiunii) este cumva trecută la îndatoriri", a subliniat vizibil nemulţumit prefectul Claudiu Iorga Palaz. „Remarca" sa nu le-a picat bine directorilor de deconcentrate care au răspuns „prezent" convocării la şedinţă, printre ei numărându-se Vasile Popescu, şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Dionisie Culeţu - şeful CJOPC, Mihaela Dinisov - directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică, Romeu Lazăr - directorul Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Paraschiva Bobe - directorul Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală, Senol Zevri - directorul Agenţiei pentru Protecţia Mediului, Ionel Manafu - directorul Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu, şi Vasile Petro - directorul Gărzii de Mediu. Palaz a subliniat că nu i se pare normal să nu participe la un eveniment de importanţă naţională mai ales că, odată promovaţi în funcţiile respective, „preiau atât drepturile, cât şi obligaţiile aferente". „Se pare că sentimentul celor mici este mai dezvoltat decât la unii care ocupă funcţii de conducere la nivelul instituţiilor deconcentrate din judeţul Constanţa", a punctat prefectul.

Mai mult pe http://www.jurnaldeconstantaonline.ro/2011/06/27/prefectul-palaz-reaminteste-sefilor-de-deconcentrate-%e2%80%9eaveti-si-obligatii%e2%80%9c/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii