Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:50 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jurnal de Constanta Hârşova se pregăteşte de „marea asfaltare“

ro

02 Jun, 2011 13:23 1169 Marime text

Primăria Hârşova continuă seria de proiecte de dezvoltare a localităţii şi investeşte în mod special în infrastructura oraşului. În acest context, luna viitoare are loc o licitaţie la ministerul condus de Elena Udrea pentru atribuirea lucrării de asfaltare a localităţii. De asemenea, autoritatea publică locală desfăşoară ample lucrări de reabilitare a unităţii medicale din oraş.

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) găzduieşte, pe 12 iulie a.c., licitaţia de atribuire a contractului pentru asfaltarea a 25,5 km de drumuri din oraşul Hârşova. Lucrările de infrastructură care se vor efectua pe majoritatea şoselelor din localitate vor fi finanţate de la bugetul de stat prin „Programul de modernizare şi reabilitare a 10.000 km de drumuri de interes local şi judeţean". Proiectul se desfăşoară prin intermediul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT). „Cu sprijinul Consiliului Judeţean Constanţa, prin intermediul Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa (RAJDP), ne-am propus să asfaltăm toate străzile din oraş. Este o ocazie unică pentru noi să ne punem la punct întreaga infrastructură rutieră care avea neapărat nevoie de intervenţii. Dacă ar fi fost să o facem numai din banii noştri, nu am fi putut să implementăm un proiect de o asemenea amploare. Bugetul a scăzut mult, iar nevoile sunt aceleaşi", ne-a declarat primarul oraşului Hârşova, Tudor Nădrag.

Mai mult pe http://www.jurnaldeconstantaonline.ro/2011/06/01/harsova-se-pregateste-de-%e2%80%9emarea-asfaltare%e2%80%9c/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii