Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:31 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jurnal de Constanta M&S Exchange din Techirghiol, jefuită de indivizi neidentificaţi încă

ro

02 Mar, 2011 12:07 1122 Marime text

O casă de schimb valutar din localitatea Techirghiol a fost spartă în noaptea de luni spre marţi de persoane necunoscute. Hoţii au furat o sumă frumuşică în lei şi valută. Banii se aflau într-un seif ascuns în podeaua unităţii. Acum poliţiştii îi caută pe făptaşi.

Casa de schimb valutar M&S Exchange din Techirghiol, ce aparţine omului de afaceri Fenis Agali, a fost spartă marţi dimineaţă de hoţi. Este vorba de acelaşi Fenis Agali împuşcat în 2004 de Serghei Gorbunov, în Eforie. Pe 1 martie a.c., alerta a fost dată în jurul orei 6.00 de un vecin care locuieşte deasupra sediului societăţii. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au descoperit că hoţii au forţat uşile de acces cu o rangă, după care au sustras o cutie de valori metalică de 35 pe 35 cm, în care erau aproximativ 81.000 de lei.

Poliţiştii au declarat că firma M&S Exchange Office din Bucureşti, care deţine punct de lucru în Techirghiol, a fost amendată anul trecut pentru că nu avea sistem de pază pe timp de noapte. De altfel, societatea pare a fi blestemată, dacă amintim numeroasele necazuri care i-au lovit pe patronii acesteia. Numai în 2008, trei birouri de schimb valutar pe care le aveau în Constanţa şi Mangalia au fost jefuite, tâlharii nefiind descoperiţi nici în ziua de astăzi, iar de incidentul de acum câţiva ani, din Eforie, în care a fost implicat Fenis Agali, nu mai vorbim. Şi în acest caz poliţiştii au declanşat o anchetă. Rămâne de văzut dacă de această dată vor avea noroc în prinderea hoţilor.

www.jurnaldeconstantaonline.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii