Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cuget Liber Ce vrea Mazăre să cumpere de 2,8 miliarde de lei

ro

07 Apr, 2011 12:00 843 Marime text

Primăria Constanţa va cheltui peste 230.000 lei, fără TVA, pentru a cum-păra două dube pentru transport marfă. Ce o vrea să care Mazăre cu ele nu ştim, însă cert este faptul că îi trebuie şi le va achiziţiona. Pentru că nu dispune de toţi banii, Primăria vrea să intre în posesia autoutili-tarelor printr-un sistem leasing operaţional.

Valoarea estimată a contractului este de 233.627lei, fără TVA.

Potrivit caietului de sarcini, municipalitatea doreşte ca dubele să fie cu motorizare diesel, care să nu aibă un consum mai mare în mediul urban de 9l/100km. La capitolul dotări, însă, Primăria are ceva pretenţii. Fiecare autoutilitară va fi prevăzuta cu: aer condiţionat, radio-cd-mp3 şi instalaţie de sonorizare, instalaţie de filtrare şi recirculare a aerului în habitaclu, computer bord, scrumieră şi bri-chetă electrică, post de conducere şi pasageri, oglinzi retrovizoare încălzite reglabile din interior, cotieră post de conducere, avertizare uşi deschise, închidere centralizată acţionată prin telecomandă, geamuri laterale electrice, etc.

Dotările sunt mai mult decât standard, aşa că şi preţul va fi pe măsură. Pentru cele două autoutilitare, primăria este dispusă să plătească aproape trei miliarde de lei vechi, cu tot cu TVA.

http://www.cugetliber.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii