Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:23 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cuget Liber Tragedie feroviară în Botoşani - patru morţi, după ce un tren a izbit în plin un autovehicul

ro

30 Dec, 2010 18:34 858 Marime text

Un groaznic accident feroviar s-a petrecut, cu puţin timp în urmă, în Măşcăţeni, judeţul Botoşani, informează Realitatea.net. Potrivit primelor informaţii, patru persoane şi-ar fi pierdut viaţa.

Un tren privat de călători, care circula pe ruta Dorohoi-Iaşi, a izbit o maşină la trecere la nivel cu calea ferată. În urma impactului, maşina a fost proiectată la cel puţin 300 de metri. Potrivit primelor informaţii, în maşină se află patru persoane încarcerate, o femeie şi trei bărbaţi, care este posibil să-şi fi pierdut deja viaţa.

"ISU Botoşani a fost sesizată că a avut loc o coliziune tren şi un autoturism în localitatea Măşcăţeni. Din primele informaţii e vorba de patru persoane încarcerare, posibil decedate. Este vorba de o femeie şi trei bărbaţi", a declarat Dorina Lupu purtător de cuvânt ISU Botoşani.

"Şoferul care conducea nu s-a asigurat ignorând semnalele acustice şi luminoase. Unul dintre pasageri a fost aruncat pe calea ferată. Nu s-a putut face nimic. Sunt cu vârsta între 40-50 de ani. Impactul a fost deosebit de puternic", a declarat Simionescu Cristian, Ambulanţa Botoşani.

Maşina în care se aflau pasagerii a rămas practic blocată sub locomotiva trenului. Cei de la ISU încearcă să scoată maşina de sub tren pentru a elibera calea ferată.

www.cugetliber.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii