Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:06 19 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cuget Liber Şmecherii Constanţei fac legea pe şosele - „Dacă nu venea Miliţia, ştii câtă bătaie mai luai?"

ro

10 Dec, 2010 11:59 1122 Marime text

Alexandru Rotariu, tânărul de 27 de ani care a încercat să-şi facă singur dreptate în trafic după ce un alt şofer îi atinsese oglinda BMW-ului, a fost arestat de magistraţii constănţeni pentru o perioadă de 29 de zile pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie, ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire şi alte violenţe.

La data de 7 decembrie, în jurul orei 15,30, Alexandru Rotariu a fost implicat, pe strada Unirii, din Constanţa, într-un accident rutier soldat cu pagube materiale minore. Chiar dacă doar oglinda de la limuzina de mii de euro îi fusese atinsă de cea a unui alt autoturism, tânărul a pornit în urmărirea „rivalului", i-a blocat maşina, după care l-a luat la pumni şi picioare, şi l-a buzunărit în speranţa de a-şi recupera „prejudiciul". Mai mult, atunci când Poliţia a venit la faţa locului, a ţinut să-i precizeze victimei sale: „Dacă nu venea Miliţia, ştii câtă bătaie mai luai?"

În urma investigaţiilor, oamenii legii au constatat că acest şmecher al şoselelor nu este absolut deloc uşă de biserică. Dimpotrivă, el are interdicţia de a părăsi teritoriul României, făcând obiectul mai multor dosare privind clonarea de carduri, cu care se presupune că a golit conturile mai multor persoane din străinătate. De asemenea, el era căutat de poliţiştii de la Crimă Organizată, fiind bănuit de comiterea altor fapte penale.

„Puşti teribil al Constanţei"

Poliţiştii de la Rutieră l-au numit, ieri, pe Rotariu, „puşti teribil al oraşului", şeful Biroului pentru Siguranţa Circulaţiei din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere, inspector Ciprian Sobaru, spunând că acesta face parte din categoria de risc crescut al şoferilor care circulă pe drumurile din Constanţa.

„Ne confruntăm cu tot mai multe cazuri de violenţă în trafic. Acum două zile, în zona Faleză Nord, pe fondul unei tamponări minore (două autoturisme, la trecerea unuia pe lângă celălalt, şi-au atins oglinzile), s-a ajuns la violenţă excesivă. Totul în văzul cetăţenilor", a declarat inspectorul Ciprian Sobaru.

El a mai completat că şoferii colerici, pe care îi lasă nervii din cauza circulaţiei aglomerate sau a unor incidente, chiar şi minore, trebuie să înţeleagă că Poliţia nu va face vreo excepţie şi îi va băga la răcoare.

www.cugetliber.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii