Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:48 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cuget Liber Nicuşor impune ritmul în şcoli - patinaţi, patinaţi, de frig să uitaţi!

ro

18 Jan, 2011 14:11 853 Marime text

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a găsit cea mai bună metodă pentru a-şi spăla obrazul în faţa şcolarilor şi preşcolarilor din comuna Peştera.

Pentru că, în luna decembrie, nu a alocat bani pentru achiziţionarea combustibilului necesar încălzirii şcolilor şi grădiniţelor din comună, mai-marele Consiliului Judeţean Constanţa a găsit soluţia salvatoare pentru a-i încălzi pe elevi. Mai exact, zilele trecute, i-a invitat la patinoar. Probabil, şeful judeţului s-a gândit că, alergând pe patine, copiii se vor încălzi suficient şi pentru la şcoală.

Numai că, primarul comunei Peştera, Valentin Vrabie, nu a uitat nedreptatea care le-a fost făcută copiilor din comună şi nu şi-a dat acordul ca aceştia să meargă la Constanţa, la patinoar.

„Trebuia să aleg 50 de copii din cei 500 care învaţă în comună. În plus, ar fi trebuit să achităm 25 de milioane de lei vechi pentru transportul lor, la Constanţa. Consiliul Judeţean nu plăteşte decât intrarea la patinoar, în rest, este treaba primarilor. În cazul de faţă, ar fi plătit 500 de lei, iar noi trebuia să suportăm 2.500 de lei pentru transport. Dacă am la primărie 2.500 de lei, am şi restul de 500 ca să le plătesc intrarea, nu este nevoie ca Nicu-mincinosul să facă astfel de gesturi", a spus primarul PSD, Valentin Vrabie.

Supărat, din cale afară, că un primar chiar din propriul partid îi încalcă ordinele, şeful judeţului s-a plâns la televiziunea de casă. În aceste condiţii, primarul din Peştera a fost făcut cu ou şi cu oţet că este singurul primar din judeţul Constanţa care nu i-a lăsat pe copii să vină la patinoar.

„Interesant cum această televiziune a fost, deodată, preocupată de soarta copiilor din Peştera. Nu am văzut să riposteze atunci când elevii au fost lăsaţi în frig pentru că cei de la Consiliul Judeţean nu au alocat bani pentru construirea şcolii şi nici pentru combustibil. Şi, ca să stea liniştiţi, săptămâna aceasta 250 de copii vor veni la patinoar, dar pe banii Primăriei Peştera", a mai spus primarul Valentin Vrabie.

www.cugetliber.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii