Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:29 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cuget Liber De ce sunt ajutate doar anumite sporturi?"

ro

09 Dec, 2010 08:19 901 Marime text

Succesul Laurei Pricop, dar şi al celorlalţi sportivi ai lui Angheluş Beşleagă sunt legate şi de trei oameni inimoşi, care îi sprijină pe halterofili: Cristian Grigorescu şi fraţii Stoian, Claudiu şi Florin. Primul este unul dintre patronii restaurantului „Amster's" din Constanţa, iar Claudiu şi Florin Stoian deţin o fermă în apropiere de Poiana. În plus, Claudiu este şi asociat la „Amster's".

De patru ani, cei trei îi susţin pe halterofili cu alimente şi suplimente de efort, bani, echipament. În plus, au suportat material deplasarea lui Angheluş la Europene, alături de Lau-ra Pricop, ca şi prezenţa tehnicianului la Botoşani, la stagiul de pregătire dinaintea CE.

„Ne-a impresionat efortul deosebit al copiilor. Sunt sportivi cu mult bun simţ. Păcat că halterele nu sunt sprijinite. E strigător la cer. Copiii îşi riscă sănătatea, dar nu vine nimeni alături de ei", a declarat, pentru „Cuget Liber", Cristian Grigorescu.

„E trist că se bagă bani doar în sporturile mediatizate. Ne-am bucura ca din actualii sportivi ai lui Angheluş cineva să ajungă departe, iar la 17 - 18 ani să se transfere la un club din străinătate", a completat Claudiu Stoian.

„Sprijinul pe care îl primim e bine-venit. Nu am exemple în ţară în care o secţie de haltere să fie ajutată financiar din afară, aşa cum procedează, cu pasiune, Cristian Grigorescu şi fraţii Stoian", ne-a spus şi antrenorul Beşleagă.

www.cugetliber.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii