Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:11 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cuget Liber Autostrada Cernavodă - Constanţa îşi face pârtie

ro

04 Feb, 2011 12:06 930 Marime text
Prefectul Claudiu Palaz a convocat, ieri, toţi factorii decizionali implicaţi în lucrările pe tronsonul Cernavodă-Constanţa al Autostrăzii A2 şi în realizarea variantei ocolitoare a municipiului Constanţa. În cadrul întâlnirii, s-a analizat situaţia procedurilor de expropriere. Au fost soluţionate o parte dintre problemele cele mai delicate ce îngreunau desfăşurarea lucrărilor. Astfel, au fost obţinute planurile parcelare din Rasova, Cernavodă şi Peştera. De asemenea, a fost rezolvată situaţia parcelei A93 de pe raza municipiului Constanţa.

„Astăzi am mai soluţionat o parte dintre cele mai complicate probleme, şi anume pla-nurile parcelare din Rasova, Cernavodă şi Peştera, precum şi situaţia parcelei A93 de pe raza municipiului Constanţa. În următoarele zile vom continua centralizarea aspectelor rămase nesoluţionate sau care mai apar pe parcurs şi pe care le vom face publice după următoarea şedinţă, pe care estimăm a o desfăşura cel târziu la mijlocul lunii februarie." a precizat prefectul Claudiu-Iorga Palaz.

Aceste şedinţe frecvente sunt modalitatea prin care prefectul respectă obligaţiile prevăzute prin protocolul încheiat în noiembrie anul trecut între Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii şi Instituţia Prefectului Judeţul Constanţa. Palaz a promis atunci implicare directă în accelerarea procedurilor de transfer şi expropriere pe raza judeţului, astfel încât cea mai mare parte a problemelor care blocau înaintarea lucrărilor să se soluţioneze în regim de urgenţă.

www.cugetliber.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii