Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:07 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adevarul de Seară Un tânăr a fost găsit legat fedeleş la marginea unei păduri UPDATE

ro

11 Apr, 2011 12:13 756 Marime text

Anchetatorii încearcă să afle care este motivul pentru care consătenii tânărului l-au legat şi l-au abandonat pe tânăr lângă pădurea din localitatea Castelu. El a fost găsit azi după-amiază de un cioban.

UPDATE Cei doi tineri care l-au bătut şi l-au legat pe băiatul din Darabani au fost arestaţi pentru 29 de zile în Borcea. Ei sunt suspectaţi că, împreună cu alţi trei indivizi ar fi violat două fete de 15, respectiv 17 ani.

Oamenii legii au fost alertaţi de un cioban cu privire la faptul că un tânăr dezbrăcat până la brâu şi legat este la marginea unei păduri în apropiere de localitatea Castelu. Din primele cercetări, tânărul de 19 ani este din Darabani şi a stat acolo de vineri. Dispariţia sa a fost semnalată de mama sa.

Din ce au reuşit să afle anchetatorii până în momentul de faţă reiese că tânărul a plecat vineri din localitatea constănţeană Darabani spre Borcea, Călăraşi, împreună cu doi băieţi şi o fată. Pe drum, cei doi băieţi l-au bătut, l-au legat şi l-au abandonat, după care au plecat mai departe. Au ajuns la Borcea, unde au fost reţinuţi de poliţie pentru un viol, pe care l-ar fi comis acolo în zilele de 8 sau 9 aprilie.

În momentul de faţă, tânărul de află la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde primeşte îngrijirile necesare.

Surse din anchetă susţin că tânărul ar fi fost bătut şi abandonat pentru a nu spune nimic despre infracţiunea comisă de ceilalţi doi în Borcea. Cercetările sunt în desfăşurare la Castelu şi Darabani pentru a se afla împrejurările în care a fost comisă fapta.

http://www.adevarul.ro/locale/constanta

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii